Χανιά: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο νεαροί για την υπόθεση ομαδικού βιασμού

Χανιά: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο νεαροί για την υπόθεση ομαδικού βιασμού

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο Χανιώτες μετά τη μαραθώνια απολογία τους, στην υπόθεση βιασμού της 21χρονης τουρίστριας απο τη Σουηδία, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022.
 
Σε βάρος τους είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία, μετά την καταγγελία μιας 21 ετών Σουηδέζας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, η απολογία τους στον ανακριτή ήταν μαραθώνια. Τόσο ο 23χρονος όσο και ο 19χρονος, κλήθηκαν να περιγράψουν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν έφυγαν μαζί με την 21χρονη από κλάμπ της πόλης για να την συνοδέψουν στο κατάλυμα όπου διαμένει στην περιοχή του Πλατανιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας από την Σουηδία, οι δύο Χανιώτες την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στο Γεράνι όπου όπως είπε την βίασαν. Επιπλέον η νεαρή γυναίκα από τη Σουηδία είχε καταγγείλει ότι δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο, καθώς και ότι ο 23χρονος την φωτογράφισε με το κινητό του τηλέφωνο ενώ ήταν ημίγυμνη.

Από την πρώτη στιγμή ο 23χρονος που συνελήφθη λίγες ώρες μετά την καταγγελία της Σουηδέζας, αρνείτο ότι την κακοποίησε σεξουαλικά και τόνιζε πως η συνεύρεση έγινε με τη θέληση της ,κάτι που ισχυρίστηκε και σήμερα απολογούμενος στον ανακριτή. Ο δε 19χρονος υποστήριξε πως δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την κοπέλα.

Και στους δύο πάντως επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Τους απαγορεύεται η έξοδος από την χώρα , υποχρεούνται να παρουσιάζονται μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα ενώ στερούνται το δικαίωμα συμμετοχής σε συγκεντρώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα