Πολυτεχνειούπολη: Νέες αποκαλύψεις για τις συμμορίες - Διακίνηση ναρκωτικών μπροστά στους φύλακες

Πολυτεχνειούπολη: Νέες αποκαλύψεις για τις συμμορίες - Διακίνηση ναρκωτικών μπροστά στους φύλακες

Σοκάρουν την κοινή γνώμη όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τις συμμορίες των σκληρών κακοποιών που δρούσαν μέσα στην Πολυτεχνειούπολη.
Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος η συμμορία της Πολυτεχνειούπολης καλούσε κακοποιούς από την Αλβανία, για να μείνουν στις εστίες, προκειμένου να τις χρησιμοποιούν ως ορμητήριο και να προχωρούν σε εγκληματικές ενέργειες με την ασφάλεια της φοιτητικής εστίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι αρχές κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα μετά από τη σύλληψη ενός 26χρονου Αλβανού για έξι ληστείες πρατηρίων και σουπερμάρκετ, καθώς και μια κλοπή μοτοσικλέτας, αλλά και επικίνδυνες σωματικές βλάβες και άλλα αδικήματα.

Στις συγκεκριμένες υποθέσεις φαίνεται πως συμμετείχαν και άλλα 2-3 άτομα από την Αλβανία που ακόμα δεν έχουν συλληφθεί.

Διακίνηση ναρκωτικών μπροστά στους φύλακες
Επιπλέον, όπως προκύπτει από τα στοιχεία και την έρευνα των Αρχών, τα μέλη της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης φαίνεται πως έκαναν διακίνηση ναρκωτικών εντός του χώρου των εστιών, ακόμα και μπροστά στους φύλακες.

Από τη φυσική παρακολούθηση των αστυνομικών, παρατηρήθηκαν επαφές των κατηγορούμενων με φύλακες του χώρου, μπροστά στους οποίους μάλιστα γινόταν αγοροπωλησία ουσιών.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που η κατάσταση ξέφευγε από κάθε έλεγχο, με έναν από τους φύλακες της Πολυτεχνειούπολης να μιλά ακόμα και για πυροβολισμούς μέσα στις εστίες.

«Πριν περίπου μια βδομάδα ενώ βρισκόμουν στο ισόγειο στο γραφείο άκουσα 4-5 πυροβολισμούς από τα πάνω δωμάτια και μετά είδα τρία άτομα να βγαίνουν και να φεύγουν κρυμμένοι στο σκοτάδι», κατέθεσε φύλακας.

Η «αλβανική μαφία» της Πολυτεχνειούπολης προχωρούσε ακόμα και σε καλλιέργεια χασίς μέσα στις φοιτητικές εστίες ενώ σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου ο αρχηγός της συμμορίας φέρεται να κατέθετε χρηματικά ποσά σε λογαριασμό ατόμου που κατηγορείται για τη βομβιστική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου τον Μάιο του 2017.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα