Δολοφονία 52χρονου πατέρα Καβάλα: Τον πυροβόλησαν στην καρδιά έξω από την δουλειά του

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός 52χρονου στην Καβάλα έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία.
Η εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 52χρονου πατέρα δυο ανήλικων παιδιών στη Χρυσούπολη της Καβάλας τα ξημερώματα της Παρασκευής την στιγμή που έφτανε στην δουλειά του έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Λίγο μετα τις έξι το πρωί ο 52χρονος έφτασε με το αυτοκίνητο του στο εργοστάσιο μαρμάρων, όπου εργαζόταν εδώ και πολλά χρονιά.

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν κρυμμένος σε ένα χωράφι με ψηλά χόρτα που βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Μόλις το θύμα βγήκε από το όχημα του, ο δολοφόνος τον πλησίασε αθόρυβα και κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής πετυχαίνοντας τον στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.

Ο 52χρονος ξεψύχησε ακαριαία, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε μέσα στα σκοτάδια παίρνοντας μαζί του και τον κάλυκα για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Αναζητούν το κίνητρο του δολοφόνου
Από την μέχρι τώρα έρευνα των αξιωματικών της ασφάλειας Καβάλας έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ληστείας, ενώ οι πληροφορίες που έχει συλλέξει η ΕΛΑΣ απομακρύνουν και το σενάριο των οικονομικών διάφορων του θύματος με τον δράστη.

Για αυτό το λόγο αναζητούν τον δολοφόνο του 52χρονου στο ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον θεωρώντας πως αυτό που όπλισε το χέρι του δράστη ήταν οι προσωπικές διάφορες που είχε με το θύμα.

Ο 52χρονος ήταν πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, ενώ η σύζυγος του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τις πρώτες ώρες μετά την δολοφονία η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ενός ατόμου, ωστόσο δεν φαίνεται να εμπλέκεται με την δολοφονία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα