Δήμητρα Κατσαφάδου: Δεύτερη ληστεία σε κατάστημα της μέσα σε δύο εβδομάδες

Δήμητρα Κατσαφάδου: Δεύτερη ληστεία σε κατάστημα της μέσα σε δύο εβδομάδες

Έντεκα μέρες μετά την πρώτη διάρρηξη στο μαγαζί της στο Περιστέρι, η Δήμητρα Κατσαφάδου μπαίνει ξανά στο στόχαστρο δραστών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, με ένα αιχμηρό κόκκινο αντικείμενο ο ένας από τους δύο δράστες σπάει τη γυάλινη πόρτα και μπαίνει μέσα στο κατάστημα.

Τότε εμφανίζεται και ο συνεργός του με δύο μαύρες σακούλες σκουπιδιών και αρχίζουν να αδειάζουν το ψυγείο με τις καλλυντικές κρέμες.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μιλάει αποκλειστικά στο LIVE NEWS σε κατάσταση σοκ.

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται, δυστυχώς το βλέπουμε και για δεύτερη φορά. Την ίδια ώρα περίπου χτυπήσανε πάλι δύο άγνωστοι άντρες τα ξημερώματα. Διέρρηξαν το κατάστημα, έσπασαν το τζάμι με διαφορετικό τρόπο, όχι με κοτρόνα αυτήν τη φορά αλλά με ένα ειδικό, σαν μαχαίρι φαινόταν από τις κάμερες».

Κάθε τους κίνηση μελετημένη. Ο ένας κρατάει καλά τη σακούλα και ο άλλος βγάζει κάθε ράφι του ψυγείου και αδειάζει το περιεχόμενο μέσα όσο πιο γρήγορα μπορεί. Σε ένα σημείο σηκώνει μάλιστα τη σακούλα για να ελέγξει το βάρος της και μετακινεί λίγο το ψυγείο για να κάνει καλύτερα τη δουλειά του.

«Μπήκανε πάλι ταχύτατα μέσα και διέρρηξαν το ψυγείο που είχε πάλι τις πιο ακριβές κρέμες. Τα έβαλαν αυτήν τη φορά με το ράφι, έσπασαν τα ράφια και τα έβαλαν κατευθείαν μέσα για να μη χάνουν χρόνο».

Δεύτερη ληστεία μέσα σε δύο εβδομάδες
Με το πρώτο φως της μέρας, η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού Δήμητρα Κατσαφάδου έγινε στο ίδιο έργο θεατής. Η τζαμαρία του καταστήματός της μετατράπηκε σε χίλια κομμάτια. Πατάει πάνω στα γυαλιά για να μπει στο εσωτερικό και βλέπει το ψυγείο αριστερά να είναι σχεδόν άδειο. Εικόνες καταστροφής. Ράφια και κρέμες πεταμένα στο πάτωμα. Πήραν ό,τι πρόλαβαν και εξαφανίστηκαν.

«Σοκαρίστηκα. Ξύπνησα πάλι πάρα πολύ πρωί, ανησύχησα. Πάλι τα κορίτσια μου πατάγανε γυαλιά καρφιά πάνω στην τζαμαρία. Σκεφτόμαστε σίγουρα να αλλάξουμε την προστασία του χώρου, δηλαδή να βάλουμε ρολά κλπ.».

Προτού εξαφανιστούν οι δύο δράστες, φρόντισαν να εξαφανίσουν ενοχοποιητικά στοιχεία, όμως δεν τα κατάφεραν.

«Προσπάθησαν να κόψουν όλα τα καλώδια, δεν είχε ίντερνετ το μαγαζί, απλά έχουμε πάρα πολύ καλά συστήματα ασφαλείας και κάναμε επανεκκίνηση και έτσι βρέθηκαν. Έκοψαν κάθε καλώδιο μέσα».

Ίδια τακτική, ίδιες κινήσεις, ίδιες εικόνες με την πρώτη διάρρηξη. Έντεκα μέρες διαφορά η μία με την άλλη, με τις Αρχές να βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη των δραστών.

«Έχει τριτώσει το κακό», θα πει στο Live News η Δήμητρα Κατσαφάδου. Όπως είπε η ίδια, την πρώτη φορά της είχαν διαρρήξει το αυτοκίνητο, ενώ βρισκόταν καλεσμένη σε εκπομπή.

«Επειδή είμαι πολύ κοντά στον κόσμο και μοιράζομαι τις φοβίες μου, έχουν ενταθεί οι κρίσεις πανικού. Είναι στοχευμένο πλέον…», συμπλήρωσε.

mega.com