Ατύχημα στο Allou fan park: Από θαύμα γλίτωσαν οι τέσσερις νέοι

Ατύχημα στο Allou fan park: Από θαύμα γλίτωσαν οι τέσσερις νέοι

Από θαύμα γλίτωσαν οι τέσσερις νέοι άνθρωποι που εκσφενδονίστηκαν από το βαγόνι παιχνιδιού στο σοκαριστικό ατύχημα που έγινε στο Allou Fun Park. Οι νεαροί νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ενώ το τρενάκι, και σήμερα παρέμεινε σφραγισμένο και κλειστό για το κοινό.

Τα τραύματα στο κεφάλι του 25χρονου Στέλιου μαρτυρούν την σφοδρότητα της πτώσης από το βαγόνι του λούνα πάρκ. Μια παρέα νέων παιδιών έζησε το τρόμο. Η Αγγελική νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, η Γεωργία υπέστη χτυπήματα στο κεφάλι και ο Βαλάντης ρήξη σπλήνας.

«Στη μεγάλη κατηφόρα και πριν από τη στροφή, εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει νερό για να κόψει το βαγόνι ταχύτητα, δεν υπήρχε νερό, γι’ αυτό και φύγαμε με μεγάλη ταχύτητα και εκσφενδονιστήκαμε και οι τέσσερις. Θα έπρεπε να υπάρχει στο σημείο ένα σύστημα φρένου, μια τροχαλία ή το νερό. Όλοι μας φύγαμε με μεγάλη ταχύτητα», δήλωσε ο 25χρονος Στέλιος στο MEGA.

Το drone του MEGA κατέγραψε εικόνες από το τρενάκι του τρόμου που παραμένει σφραγισμένο. Βλέπουμε την κατηφόρα από την οποία ξεκίνησαν όλα και στη συνέχεια την ευθεία αλλά και τη στροφή που έφυγαν τα παιδιά από το βαγόνι – βάρκα.

«Έχει ακουστεί ότι ήμασταν όρθιοι μέσα στο παιχνίδι. Φυσικά και δεν ήμασταν όρθιοι. Όλοι ήμασταν κανονικά καθισμένοι στις θέσεις μας», τόνισε ο 25χρονος τραυματίας.

«Με ξύπνησαν με λάσπες σε μία καρέκλα»
Τα λόγια του πατέρα του 25χρονου σοκάρουν: «Τα παιδιά ήταν λιπόθυμα. Κανένα με το που έπεσε δεν είχε αισθήσεις. Όλα τέζα. Με ξυπνήσανε με λάσπες σε μια καρέκλα. Είχε χάσει κάλτσες, παπούτσια. Ξέρεις πώς φύγανε; Αν καταλάβεις ότι ψάχνανε κάλτσες, παπούτσια φαντάσου πώς φύγανε».

Πιο ελαφριά από τους 4 τραυματίες είναι η 22χρονη Γεωργία… Παραμένει στη νευροχειρουργική κλινική με θλάση στον αγκώνα και διάσειση.

«Είναι σταθερή, είναι εκτός κινδύνου απλά έχει τη διάσειση ακόμα και το τραύμα εκεί στο χέρι. Σήμερα δε θα βγει σίγουρα, τώρα δε ξέρω. Βλέποντας και κάνοντας», δήλωσε ο αδερφός της.

«Απ’ ότι ξέρω σίγουρα, δεν είχαν φρένα, στην κατηφόρα στα νερά, στη λιμνούλα και στην στροφή δεξιά φύγανε ευθεία τα παιδιά», ανέφερε συγγενής της 22χρονης.

Απαντήσεις θα μπορούσαν να είχαν δώσει ήδη οι κάμερες ασφαλείας, αλλά όπως είπε η υπεύθυνη του πάρκου αναψυχής, αυτές δεν έχουν καταγράψει το ατύχημα.

H εταιρεία επιμένει από την πρώτη στιγμή πως δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα στο παιχνίδι. Λένε πως η ποσότητα του νερού ήταν σωστή, αυτή που έπρεπε για να φρενάρει το βαγονέτο και πως το ατύχημα είναι μια μεγάλη έκπληξη και για τους ίδιους…

Ο εισαγγελέας έχει ήδη διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθούν τα αίτια του σοβαρότατου ατυχήματος.

Η 21χρονη εξακολουθεί να βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού κρατικού Νίκαιας για δεύτερη μέρα, μάλιστα τα ξημερώματα χρειάστηκε και μετάγγιση αίματος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα