Πάτρα: Έξαλλη η Ρούλα Πισπιρίγκου - Ετοιμάζει μηνύσεις κατά δημοσιογράφων και παρουσιαστών

Πάτρα: Έξαλλη η Ρούλα Πισπιρίγκου - Ετοιμάζει μηνύσεις κατά δημοσιογράφων και παρουσιαστών

Έξαλλη εμφανίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου με ρεπορτάζ που παρουσιάζονται σε τηλεοπτικές εκπομπές και αφορούν στο πρόσωπό της, με αφορμή την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της. Η 33χρονη, που είναι προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ετοιμάζει μηνύσεις κατά δημοσιογράφων και παρουσιαστών για τον τρόπο που χειρίζονται την υπόθεση με τους μυστηριώδεις θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα.

Ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος εξήγησε τι είναι αυτό που έχει ενοχλήσει την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα, πάντως, με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Katerina στον Alpha, η 33χρονη στηρίζει την απόφασή της να προχωρήσει σε μηνυτήριες αναφορές στους εξής λόγους:

1. Σύμφωνα με την ίδια, λένε ψέματα για τηλεφωνικές επικοινωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός της. Οι δικηγόροι της 33χρονης αναζητούν αυτή τη στιγμή ποιοι είναι όλοι αυτοί που κάνουν δηλώσεις, ώστε να διαπιστώσουν εάν πρόκειται όντως για πρόσωπα του περιβάλλοντός της ή για “δήθεν” πρόσωπα.

2. Η 33χρονη έχει ενοχληθεί για την προβολή παλαιότερων αναρτήσεών της στο Facebook, που -σύμφωνα με την ίδια- δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση. Κάποιοι τις συνδέουν με την υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών, όπως επισημάνθηκε στην εκπομπή.

3. Ενοχλείται επίσης για “δήθεν” εξελίξεις στις έρευνες που δεν έχουν καμιά σχέση με την αλήθεια, αλλά και για τις διαρροές πορισμάτων. Πρόκειται σύμφωνα με την Ρούλα Πισπιρίγκου για “ψευδή στοιχεία” που δημοσιεύονται μόνο για την τηλεθέαση και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

“Είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό. Είναι μια πρακτική που ακολουθείται από μια μερίδα συναδέλφων σας, έχουμε επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί. Έχουμε προσπαθήσει να σταματήσουμε αυτή την παράλογη και παράνομη πρακτική, ωστόσο, μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειές μας έχουν πέσει στο κενό. Οπότε φοβάμαι δεν υπάρχει άλλη λύση από την προσφυγή στη Δικαιοσύνη”, τόνισε ο Όθωνας Παπαδόπουλος στην ίδια εκπομπή.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, “δεν μπορεί η εντολέας μου να ταυτίσει ποιο είναι το πρόσωπο που κάνει τέτοιες αναφορές, που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία της υπόθεσης, δεν δικαιολογούνται από κάποιο ρεπορτάζ στα πλαίσια δημοσιογραφικής έρευνας, αλλά αποτελούν λεπτομέρειες και εκφάνσεις της προσωπικής ζωής του προσώπου που εμπλέκεται”.

Έφερε ως παράδειγμα μία αναφορά που είχε γίνει ότι η Πισπιρίγκου είχε 80 ερωτικές σχέσεις πριν παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη ή ότι τον ζήλευε και τον ακολουθούσε πίσω από έναν κάδο απορριμμάτων. “Δεν είναι λεπτομέρειες που έχουν σχέση με την αποδιδόμενη κατηγορία”, είπε ο δικηγόρος της 33χρονης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα