Εξάρθρωση συμμορίας ανηλίκων – Χειροπέδες σε 15χρονο και 17χρονο

Εξάρθρωση συμμορίας ανηλίκων – Χειροπέδες σε 15χρονο και 17χρονο

Χειροπέδες σε έναν 15χρονο και έναν 17χρονο για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών στις περιοχές του Βύρωνα και του Παγκρατίου πέρασαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δύο ανήλικοι έχουν διαπράξει δύο ληστείες, η πρώτη σε βάρος ανήλικου στο Παγκράτι, τον οποίο με χρήση σωματικής βίας τραυμάτισαν και αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο, ενώ η δεύτερη σε βάρος επτά ανήλικων στον Βύρωνα.

Παράλληλα, οι δύο συλληφθέντες εμπλέκονται και σε ληστεία σε βάρος δύο ανήλικων στο Παγκράτι, για την οποία είχε συλληφθεί 16χρονος αλλοδαπός.

Από την έρευνα στο σπίτι του 17χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Έξι σουγιάδες, πέντε μαχαίρια, λεπίδα, τσεκούρι, πτυσσόμενη ράβδος, σιδερογροθιά, τέσσερις θραύστες κρυστάλλων, κουκούλα, ζεύγος γαντιών με κοκάλινη επένδυση, συσκευασία με κάνναβη, χρηματικό ποσό των 270 ευρώ.

Από την έρευνα στο σπίτι του 15χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Συσκευασία με κωδεΐνη, δύο κινητά τηλέφωνα.

Χαρακτηριστικό της δράσης τους είναι η σκληρότητα η οποία αποτυπώνεται στους διαλόγους τους.

17χρονος: Με ψάχνουν οι αστυνομικοί για τη φέρμα (ληστεία) που είχαμε κάνει στο Παγκράτι σε εκείνους τους δύο μικρούς. Άκουσε με πολύ προσεκτικά Μ. και βάλτο καλά στο μυαλό σου και πες το και στον Δ. , γιατί εγώ δεν έχω καθόλου χρόνο να του το πω. Αν μας πάνε στο τμήμα, δεν ξέρουμε τίποτα, δεν ξέρουμε κανέναν εκεί από το Παγκράτι.

15χρονος: Όπως τα είπαμε. Δεν είχαμε πάει ποτέ στο Παγκράτι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα