Γιώργος Τράγκας: Εντυπωσιάζουν τα πολυτελή ακίνητα σε Παρίσι και Μονακό. Βίντεο

Γιώργος Τράγκας: Εντυπωσιάζουν τα πολυτελή ακίνητα σε Παρίσι και Μονακό. Βίντεο

Κόβουν την «ανάσα» οι φωτογραφίες από την πολυτελή βίλα του Γιώργου Τράγκα στη Γαλλία.
Άλλα 3 – 4 ακίνητα σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, υπάρχουν στο Μονακό.

Στο Παρίσι, ο Γιώργος Τράγκας είχε ίσως το εντυπωσιακότερο ακίνητό του σε απόσταση αναπνοής από την Αψίδα του Θριάμβου, στην σκιά του πύργου του Άιφελ.

Πρόκειται για ένα σπίτι με πολυελαίους που εντυπωσιάζουν, ξύλινους τοίχους και μαρμάρινα πατώματα.

Ο Γιώργος Τράγκας, όπως έχουν πει οι συνεργάτες του, δεν έκρυβε την αγάπη του για τη Γαλλία και ειδικά το σπίτι του στη Νικία όπου και πήγαινε τακτικά.

Στην περιοχή στο κέντρο του Παρισιού, τα σπίτια δύσκολα θα πέσουν κάτω από τα 15.000 ευρώ το τετραγωνικό, ποσά που πληγώνουν οι εύποροι για να έχουν θέα τον πύργο του Άιφελ.

Στο Παρίσι, ο vlogger και μεσίτης Αλεξάντερ Μαρτίν δείχνει ένα σπίτι των 2.100.000 ευρώ, μια μέση τιμή για την περιοχή που είχε ακίνητο και ο Γιώργος Τράγκας.

Τα ακίνητα στη Γαλλία, το Παρίσι και τη Νίκαια και τα τρία ακίνητα στο Μονακό δύσκολα θα μπορούσαν να κάνουν λιγότερα από 8 εκατ. ευρώ εκτιμούν μεσιτικοί κύκλοι, αν και οι δικηγόροι που γνώριζαν τον Γιώργο Τράγκα λένε πως η συνολική περιουσία του δε θα ξεπερνούσε τα 8 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη δικαστική συντάκτρια του MEGA, Άννα Κανδύλη στο επίκεντρο των ερευνών μεταξύ άλλων βρίσκεται και η διαπίστωση του εάν ο Γιώργος Τράγκας είναι φορολογικός κάτοικος του Μονακό.

Στην περίπτωση που αυτό ισχύει, οι ελληνικές Αρχές δεν έχουν κανένα δικαίωμα πάνω στην περιουσία του δημοσιογράφου.

Στη χώρα μας το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να κινηθεί η αρμόδια εισαγγελική αρχή για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες, καθώς ο δημοσιογράφος ήταν υπόχρεος να καταθέτει στην Ελλάδα δηλώσεις πόθεν έσχες.

Σημειώνεται πως η καταγγελία για τα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα έγινε λίγους μήνες πριν τον θάνατό του και ήταν ανώνυμη.

Σε ό,τι αφορά τις εταιρείες που βρίσκονται στο στόχαστρο, όπως επισήμανε η Άννα Κανδύλη πρόκειται για εταιρείες που δημιουργούσε ο δημοσιογράφος έχοντας μάλιστα σημαντικές θέσεις και εκείνος και η γυναίκα του, και όταν αυτές δημιουργούσαν χρέη, αποχωρούσαν και οι δυο τους και παρέμεναν ως απλά μέλη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα