Αυτοκτονία 14χρονου στα Κάτω Πατήσια: Δεν ξέρουμε από τι επηρεάστηκε ο λεβέντης μας

Αυτοκτονία 14χρονου στα Κάτω Πατήσια: Δεν ξέρουμε από τι επηρεάστηκε ο λεβέντης μας

Κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ της αυτοκτονίας του 14χρονου στα Κάτω Πατήσια. Το νεαρό αγόρι βρέθηκε απαγχονισμένο μέσα στο δωμάτιό του, από τη μητέρα του και η αστυνομία αναζητά στο κινητό και το laptop του κάποιο στοιχείο που μπορεί να αποκαλύψει τα αίτια πίσω από την τραγωδία.

Η αυτοκτονία του 14χρονου έγινε γνωστό όταν ο 16χρονος αδερφός του δεν πήγε να αγωνιστεί σε αγώνες στο Λουτράκι. Τα δυο αδέρφια ήταν αθλητές παγκρατίου στο σύλλογο Θησέας Κάτω Πατησίων, παιδιά χαρούμενα και πειθαρχημένα, όπως τα περιέγραψε στο newsit.gr ο προπονητής τους και πρόεδρος του συλλόγου.

«Δεν ξέρουμε τίποτα, γιατί το έκανε, πώς έγινε. Είναι μία οικογένεια εξαιρετική, δύο παιδιά εξαιρετικά, μεγαλωμένα με αρχές, σεβασμό, με πειθαρχία και υπακοή. Από μικρά παιδιά είχαν έρθει στον σύλλογό μας. Εγώ ως πρόεδρος του συλλόγου τα γνωρίζω τουλάχιστον 10 χρόνια. Δεν είχαν δείξει δείγμα κακίας. Ήταν τόσο χαρούμενα και τα δύο τα παιδιά, προσφιλή σε όλη την παρέα, πρόσφεραν τη χαρά και το χαμόγελο σε όλα τα παιδιά. Ήταν πολύ αγαπητά. Δεν ξέρουμε από τι επηρεάστηκε ο αγαπημένος μας μαθητής, ο λεβέντης μας και έβαλε τέλος στην ζωή του» λέει στο newsit.gr ο Θωμάς Χαραλαμπής.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια για το τι οδήγησε τον 14χρονο στην αυτοκτονία, μεταξύ αυτών και το ενδεχόμενο να συμμετείχε στο διαδικτυακό παιχνίδι προκλήσεων «blackout challenge» στο tik tok. Γι’ αυτό και το κινητό αλλά και ο υπολογιστής του θα γίνουν «φύλλο και φτερό», προκειμένου να εξεταστεί με ποιους είχε επικοινωνία στα social media.

Ο πρόεδρος του συλλόγου «Θησέας Κάτω Πατησίων» και προπονητής του 14χρονου, λέει ότι το αγόρι δεν είχε δείξει ότι κάτι τον απασχολούσε και μάλιστα ότι ήταν χαρούμενος για τους αγώνες στο Λουτράκι, όπου θα αγωνιζόταν ο αδερφός του.

«Όλοι μας στεκόμαστε δίπλα στην οικογένεια και συμπάσχουμε. Οι γονείς έχουν τρελαθεί. Παρόλο που ήταν 14 χρονών, είχε ανάπτυξη. Ήταν 1.80μ, 80 κιλά. Ήταν χαρούμενος πριν τους αγώνες που θα γίνονταν στο Λουτράκι. Δεν είχε προβλήματα ούτε στο σχολείο, ούτε εδώ στον σύλλογο, δεν ξέραμε κάτι. Δυστυχώς το παιδί πια δεν είναι εδώ, έφυγε τόσο άδοξα. Η οικογένεια περνάει ένα δράμα και ψάχνεται». 

Το τμήμα ασφαλείας Κολωνού που έχει αναλάβει την υπόθεση, έχει πάρει το κινητό και τον υπολογιστή του 14χρονου προκειμένου να αντλήσει κάθε πολύτιμο στοιχείο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα