Δήμητρα Πισπιρίγκου σε Ρούλα: Θα σας καταγγείλω στο εισαγγελέα - Ντροπή σου που είσαι μάνα

Δήμητρα Πισπιρίγκου σε Ρούλα: Θα σας καταγγείλω στο εισαγγελέα - Ντροπή σου που είσαι μάνα

Αίσθηση προκαλούν τα 95 συνολικά οργισμένα μηνύματα που αντάλλαξαν οι αδελφές Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο των δύο παιδιών και λίγο πριν ξεκινήσει η περιπέτεια της Τζωρτζίνας.

6 Απριλίου του 2021. Η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδελφή της ανταλλάσσουν μηνύματα οργής. Η 33χρονη κατηγορούμενη βρίσκεται σε διάσταση με τον Δασκαλάκη και έχει εγκαταλείψει το σπίτι της. Εφτά ημέρες πριν, έχει «φύγει» και το δεύτερο παιδί, η Ίριδα.

Δήμητρα Πισπιρίγκου (6/4/21 – 2.51 μ.μ.) «Σήκω το τηλέφωνο θα σε πάρει ο διάολος… Τα έχεις κάνει π*…Αντί να σκεφτείς γ*****μου ότι έχεις χάσει τα παιδιά σου και έχεις άλλο ένα που καίγεται για σένα λες α**…Τσακίσου και σήκωσέ το… Μίλησα με τον Μάνο… και πολύ καλά θα κάνει να στο πάρει το παιδί… Το παιδί σου πλαντάζει μήπως πεθάνεις και εσύ στέλνεις μηνύματα. Σήκωσε το τώρα και άσε τις απειλές».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν απαντά και η αδελφή της στέλνει ένα ακόμη μήνυμα που προκαλεί ανατριχίλα.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Σήκωσέ το τώρα… Και μετά αυτοκτονία… Αν δεν το σηκώσεις θα πάω στον εισαγγελέα και θα σας καταγγείλω και τους δύο και θα πάει σε ίδρυμα το παιδί… Αν αυτό θες για το παιδί σου, ντροπή σου που είσαι μάνα».

Ρούλα: «Ντροπή μου εμένα που είμαι μάνα, αυτουνού ντροπή το να μας παρατάει με δύο παιδιά πεθαμένα. Μπράβο σας. Βαρεθήκαμε τις απειλές σας, πνίγηκα ρε, δεν μπορώ άλλο πόνο. Να τον πάρεις τηλέφωνο να δεις τι στέλνει, να σας δείξει και μετά θα μου πεις ντροπή μου εμένα».

Δύο ημέρες μετά, οι αδελφές συνεχίζουν τον καυγά. Είναι η ημέρα που η μέχρι τότε υγιής Τζωρτζίνα εισάγεται ξαφνικά στο Καραμανδάνειο. Το ενδιαφέρον της Ρούλας Πισπιρίγκου μονοπωλεί το Facebook του Δασκαλάκη.

Ρούλα: «Κοίτα το προφίλ του γιατί γέννησε η γυναίκα του στιχουργού μήπως έχει ανεβάσει τπτ για βαφτιστήρι κτλπ και βγάλτο φωτό και κράτα το»

Δήμητρα: «Ναι μισό…Τίποτα δεν έχει ανεβάσει…Το FACEBOOK ΄μπορεί να το έχει κλειδώσει και να μην μπορώ να δω»

Ρούλα: «ΟΚ…Κοίτα μία το έβγαλε το παντρεμένος;»

Δήμητρα: «Όχι…Το παιδί πώς είναι;»

Ρούλα: Τη βέρα ήξερε να τη βγάλει…κοιμάται (η Τζωρτζίνα)».

Τι ζητά με εξώδικο η Πισπιρίγκου
Κι ενώ πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η σχέση της 33χρονης με τον Μάνο Δασκαλάκη έχει τελειώσει προ πολλού, παρά την εικόνα που είχαν επιχειρήσει να περάσουν προς τα έξω, η Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στον πρώην σύζυγό της περνώντας στην αντεπίθεση.

Αποκάλυψη – σοκ για την Τζωρτζίνα
Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, ότι στις 11 Απριλίου του 2021, ημέρα που η Τζωρτζίνα υπέστη ξαφνικά ανακοπή, το παιδί βρέθηκε χωρίς το ρινικό του οξυγόνο.

«Αυτό που είναι το καθοριστικό στοιχείο, είναι ότι η γιατρός είδε την Τζωρτζίνα στη μέση του κρεβατιού, σε πλάγια θέση και χωρίς το ρινικό οξυγόνο(…) σε πλάγια θέση και χωρίς το ρινικό οξυγόνο, αν και η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωνε πως η Τζωρτζίνα είχε συνέχεια το ρινικό οξυγόνο».

Οι γιατροί που έσπευσαν στο δωμάτιο βρήκαν την Τζωρτζίνα ωχρή και χωρίς σφυγμό.

Τότε, η 33χρονη όταν ρωτήθηκε από τους γιατρούς τι συνέβη με την Τζωρτζίνα απάντησε πως «έκανε ένα ξαφνικό τέντωμα προς τα πίσω», δηλαδή έδωσε ακριβώς την ίδια περιγραφή που είχε δώσει και στον θάνατο της Μαλένας.

Mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα