Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Πρώτα την σκότωσε και μετά την μετέφερε στο κρεβάτι – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Η νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα έχει σοκάρει το Πανελλήνιο. Ο 50χρονος σκότωσε την 43χρονη μέσα στο φαρμακείο και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το κίνητρο του φονικού είναι ότι η 43χρονη του είχε ζητήσει να χωρίσουν, κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνο τον 50χρονο άνδρα και αντιδρούσε έντονα. Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για παθολογική ζήλια του 50χρονου. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά.

Τα νεότερα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι δράστης και θύμα είχαν βγει μαζί για να συζητήσουν, πιθανότατα τις λεπτομέρειες του διαζυγίου. Η 43χρονη ήθελε να του ζητήσει να προχωρήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου. Γύρισαν μαζί στο φαρμακείο, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, ενώ το φαρμακείο ήταν κλειστό.

Ο 50χρονος σκότωσε την άτυχη γυναίκα στην κουζίνα, προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο. Στη συνέχεια, πήρε το άψυχο σώμα της και το μετέφερε στο κρεβάτι.

Μετά, προσπάθησε να δώσει τέλος και στη δική του ζωή, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι για να αυτοτραυματιστεί. Έκοψε τις φλέβες του και στη συνέχεια κάλεσε στην αστυνομία. “Έκανα κακό στην γυναίκα μου και τραυματίστηκα και ο ίδιος. Πεθαίνω” είπε στον αστυνομικό στο τηλέφωνο.

Ο αστυνομικός προσπαθούσε να τον κρατήσει ήρεμο μέχρι να φτάσουν οι συνάδελφοί του στο σημείο, καθώς ο 50χρονος είχε πανικοβληθεί από την μεγάλη ποσότητα αίματος.

Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι “τον πρόλαβαν στο τσακ ζωντανό λόγω της μεγάλης αιμορραγίας”.

Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Καβάλας, ενώ λόγω χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβάλλεται, δεν έχει προλάβει να δώσει κατάθεση.

Έκλεισε το φαρμακείο για να συναντήσει τον 50χρονο
«Χθες το μεσημέρι έκλεισε η γυναίκα το φαρμακείο και έκτοτε δεν ξανάνοιξε… Δεν την ξαναείδαμε…«, περιγράφει συγκλονισμένος στο GRTimes, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πηγών Νέστου, Δημήτρης Λεπίδας.

Σημείωσε πως κανείς δεν είχε αντιληφθεί τί συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες, καθώς δεν υπήρξε στο παρελθόν κάποιο δικαίωμα από το ζευγάρι. «Είχε στήσει ένα μικρό χώρο μέσα στο φαρμακείο για να ξεκουράζεται μέχρι το απόγευμα που θα ξαναάνοιγε. Εκεί τη βρήκαν…», περιγράφει σοκαρισμένος ο κ. Λεπίδας. 

“Ήταν μια κυρία” λένε οι συγχωριανοί – “Είχε σώσει ζωές – Κτήνος που την σκότωσε”
“Το μόνο που έχουμε να πούμε σαν χωριό είναι ότι δεν περιμέναμε να γίνει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα από τον ίδιο τον σύζυγό της. Ήταν μια επαγγελματίας, μια κυρία, που ήταν σε όλα άψογη και σαν γυναίκα και σαν επαγγελματίας. Αν σαν ανδρόγυνο είχαν κάποιο πρόβλημα, δεν γνωρίζαμε λεπτομέρειες. Είμαστε μια μικρή κοινωνία, δεν μπορούμε να το φανταστούμε. Εξυπηρετούσε όλο το χωριό η γυναίκα, ηλικιωμένους, να μεσολαβήσει για να έρθει ασθενοφόρο ή γιατρός, ότι χρειαζόμαστε… Δεν περιγράφεται. Ούτε μία στις χίλιες δεν το περιμέναμε” δήλωσε συγχωριανός του ζευγαριού.

“Είχε χώρο στον φαρμακείο ξεχωριστό και λειτουργούσε σαν γκαρσονιέρα και μάλλον εκεί έγινε το σκηνικό. Κρίμα για αυτό το κορίτσι που εξυπηρετούσε όλους τους ηλικιωμένους, έχει σώσει ζωές. Και εμένα με έχει σώσει η κοπέλα που σκότωσε αυτό το κτήνος” πρόσθεσε.

Το χρονικό της τραγωδίας
Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα στο φαρμακείο της εν διαστάσει συζύγου του. Την οδήγησε με την βία στο κουζινάκι που βρίσκεται στο πίσω μέρος του φαρμακείου και εκεί την σκότωσε.

Στο κουζινάκι υπάρχει και ένα κρεβάτι που χρησιμοποιούσε η γυναίκα για να ξεκουράζεται στις εφημερίες. Σε αυτό το κρεβάτι την βρήκαν νεκρή οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο.

Την αστυνομία για την άγρια δολοφονία ενημέρωσε ο ίδιος ο δράστης, ο οποίος είπε “έκανα κακό στην γυναίκα μου και τραυματίστηκα και ο ίδιος”. Ο θάνατος της 43χρονης ήταν ασφυκτικός και αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή για να διευκρινιστεί αν την στραγγάλισε ή αν της έφραξε το στόμα και την μύτη.

Ο 50χρονος εργάζεται σε εισπρακτική εταιρεία, ενώ το περιβάλλον τους αναφέρει ότι το ζευγάρι που έχει δυο ανήλικα παιδιά, έξι και δέκα ετών, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα