Έγκλημα στην Τήνο: Κάτω από αποδοκιμασίες στην εισαγγελία Σύρου ο 90χρονος που δολοφόνησε το γείτονά του

Έγκλημα στην Τήνο: Κάτω από αποδοκιμασίες στην εισαγγελία Σύρου ο 90χρονος που δολοφόνησε το γείτονά του

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρέθηκε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας ο 90χρονος, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 50χρονο γείτονά του έξω από την οικία τους στην Τήνο.
Ο ηλικιωμένος άνδρας είναι αντιμέτωπος με την ποινή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοφορίας. Ωστόσο το ερώτημα έχει να κάνει με το γεγονός αν θα κριθεί προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα.

Ειδικότερα, λόγω μεγάλης ηλικίας ο 90χρονος ενδέχεται να εκτίσει την ποινή του κατ’ οίκον ή αν κριθεί ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα σε ψυχιατρική κλινική.

Τη στιγμή που έφτασε στο λιμάνι της Σύρου ο 90χρονος, έγινε αντιληπτός από κατοίκους του νησιού, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν έντονα, με τους αστυνομικούς να τον φυγαδεύουν για να μην επεκταθούν τα γεγονότα.

«Ο πατέρας του θύματος ήταν μεγάλος δάσκαλος της αγιογραφίας, και είχε ακολουθήσει όλη η οικογένεια την ίδια πορεία. Ο 52χρονος, πέρα από πολύ καλός αγιογράφος, ήταν και ένας εξαιρετικός ζωγράφος. Ήταν ένας πράος άνθρωπος», σημείωσε η δημοσιογράφος από την Τήνο, Κατερίνα Δούκα.

Η ίδια σημείωσε ότι, σύμφωνα με τους κατοίκους του νησιού, υπήρχε φανερό πρόβλημα στη γενικότερη συμπεριφορά του 90χρονου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα