Πάτρα: Και άλλη ουσία ανιχνεύτηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας. Ανοίγουν οι έρευνες για την σπιτονοικοκυρά

Πάτρα: Και άλλη ουσία ανιχνεύτηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας. Ανοίγουν οι έρευνες για την σπιτονοικοκυρά

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις γύρω από τον μαρτυρικό θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, αλλά και τις συνθήκες που έχασαν την ζωή τους τα άλλα δύο αγγελούδια της οικογένειας.
Στη χθεσινή εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ότι η κεταμίνη πιθανότατα δεν είναι η μοναδική ουσία που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα, με τις αρχές να εξετάζουν πλέον αν δόθηκε ένα κοκτέιλ θανάτου στην 9χρονη από την κατηγορούμενη μητέρα της.

«Τι έγινε με τα παιδιά μου;»
Ο σύζυγος της κατηγορούμενης, Μάνος Δασκαλάκης, εμφανίζεται για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της και περνά στην αντεπίθεση.

Απαιτεί απαντήσεις και ζητά ξεκάθαρα να μάθει πως η 33χρονη κατηγορούμενη χορήγησε την θανατηφόρο ουσία στην 9χρονη κόρη τους αλλά και τι έγινε στα άλλα του δύο παιδιά.

«Δεν έχω να φοβηθώ κανένα και τίποτα, ακόμα και τώρα θέλω να σου πω ότι θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη, πως την έδωσε, τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά», δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε σοκ και πως θέλει να μάθει όλη την αλήθεια.

«Δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά, έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου, δεν περίμενα ότι στα τριάντα μου χρόνια θα φθάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια».

Έρευνες για τους θανάτους των δύο κοριτσιών
Οι εξελίξεις τρέχουν αλλά και οι έρευνες για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας, με τους ειδικούς να βλέπουν όλο και πιο πιθανό το ενδεχόμενο της εγκληματικής πράξης.

Την έθαψε μαζί με το τάμπλετ
Η Αγγελική Νικολούλη έκανε μια ακόμη ανατριχιαστική αποκάλυψη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να ταφεί το κοριτσάκι μαζί με το τάμπλετ με το οποίο συνήθιζε να παίζει.

«Όταν έχεις μία τέτοια εξέλιξη, όταν η γυναίκα αυτή κατηγορείται για δολοφονία, ψάχνουν πιθανότατα και άλλα στοιχεία, ένα τέτοιο στοιχείο που αφορούσε το παιδί και την ίδια, το είχε μαζί της η Τζωρτζίνα συνέχεια το tablet και μάλιστα μου έλεγε εμένα για να μην μου κλέψουν το tablet στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί η Tζωρτζίνα, για αυτό ρώτησε αν υπήρχαν κάμερες, άρα το tablet το εβαλε στα χέρια του παιδιού, το αναφέρω, επιβεβαιώνεται από το γραφείο τελετών», δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Την ίδια ώρα εξονυχιστική έρευνα πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου, στην Πάτρα. Στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-50 ηρεμιστικά χάπια
-1 smart τηλεόραση
-Συσκευές κινητών τηλεφώνων
-1 laptop
-1 tablet
-Ζωγραφιές της Τζωρτζίνας.
-Βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη και του Πάνου Σόμπολου

Ανοίγουν οι έρευνες για την σπιτονοικοκυρά
Πολύ θολό όμως είναι και το τοπίο σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα. Ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας αφήνει σαφείς αιχμές για εμπλοκή του ζευγαριού.

«Η γυναίκα δεν ήταν άρρωστη, δεν έπασχε από κάτι που να δικαιολογείται έτσι ξαφνικός θάνατος. Και από την γυναίκα που πήγαινε και της καθάριζε το σπίτι και από γείτονα τους και του είχε πει ότι πολύ φοβάμαι για τη ζωή μου γιατί κάτι είχαν μαλώσει με την Ρούλα την Πισπιρίγκου», δήλωσε ο κ. Ρουγκάλας.

Μάλιστα όπως λέει ο πρώην Διευθυντής Ασφάλειας Πατρών, το ζευγάρι είχε πρόσβαση στα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς και προστριβή μαζί της καθώς της χρωστούσαν πολλούς μήνες ενοικίων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα