Γλυκά Νερά: Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο – Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ του βρετανικού Channel 5

Παρακολουθώντας μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή και έναν τραγικό φόνο μιας γυναίκας που ζει στην Ελλάδα. Αυτή είναι είναι η περιγραφή στην ιστοσελίδα του βρετανικού καναλιού Channel 5, το οποίο προέβαλε σε ένα αφιέρωμα 90 λεπτών την σοκαριστική υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος για 37 ημέρες… έπαιζε θέατρο, παριστάνοντας τον θλιμμένο σύζυγο, πριν τελικά συλληφθεί και ομολογήσει πως δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα, αλλά και στον σκύλο τους, προσπαθώντας να «στήσει» το τέλειο έγκλημα.

 Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στην εξιχνίαση της γυναικοκτονίας που σόκαρε το πανελλήνιο, με το ενδιαφέρον να κεντρίζει και διεθνή μεγαθήρια του Τύπου.

Η έρευνα εστιάζει στο αντικείμενο – «κλειδί» των αστυνομικών ερευνών, ήτοι το ημερολόγιο της 20χρονης Κάρολαϊν που έφερε στο φως πολλά στοιχεία για τη σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και για όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας της το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά

zarpanews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα