Στενεύει ο κύκλος για τον ιερέα - Ο εφιάλτης της ανήλικης

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον 37χρονο ιερέα στα Κάτω Πατήσια, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό 13χρονης κατ εξακολούθηση και μετά από τρίμηνη παρακολούθηση των κινήσεων του από αστυνομικούς στην εκκλησία της γειτονιάς και στο κατηχητικό όπου πήγαιναν δεκάδες ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υπάρξει και νέα καταγγελία σε βάρος του, ενώ ήδη κατέθεσε στην αστυνομία άλλο ένα κορίτσι 19ετων που όπως υποστήριξε της είχε ζητήσει να περνά χρόνο μαζί του έναντι αμοιβής.

Ο εφιάλτης της ανήλικης
Έξω από την εκκλησία παραμένουν οι τοίχοι σημαδεμένοι από τις μπογιές που πέταξαν άγνωστοι προχθές τα ξημερώματα, ενώ η σημερινή λειτουργία έγινε στη σκιά της συγκλονιστικής κατάθεσης του κοριτσιού για όσα τη στοίχειωναν εδώ και τρία χρόνια.

Όταν το περασμένο καλοκαίρι αποκάλυψε στη φίλη της τους βιασμούς αλλά και την ψυχολογική βία καθώς και τις απειλές που κατήγγειλε πως υπέστη από τον ιερέα για να μη μιλήσει η υπόθεση πήρε το δρόμο της. Η σιωπή και ο φόβος της είχαν κοστίσει πολύ ακριβά, καθώς είχε φθάσει στο σημείο ακόμη και να σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

«Δεν μπορούσα άλλο. Ήθελα να τελειώνω. Δεν μπορούσα να νιώθω άλλο αυτό τον πόνο, όλο αυτό που μου έχει προκαλέσει αυτός ο άνθρωπος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε βαρύ κλίμα έγινε η κυριακάτικη λειτουργία στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου των Όπλων, ωστόσο δεν υπήρξε καμία αναφορά στο θέμα και στη συνέχεια ο συνεφημέριος του ιερέα ανέφερε πως δεν έφθασαν ποτέ στα αυτιά του οι καταγγελίες.

Ειδικοί βρίσκονται διαρκώς δίπλα στο 16χρονο σήμερα κορίτσι και στην οικογένειά του για να βοηθήσουν να διαχειριστεί τα τραύματα από τις φριχτές στιγμές που καταγγέλλει πως έζησε στα χέρια του ρασοφόρου ακόμη και μέσα στον ιερό ναό.

Ο ίδιος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη για να απολογηθεί.

Νέα καταγγελία τις επόμενες ημέρες για τον ιερέα
Όπως αποκάλυψε η δικαστική συντάκτρια του MEGA, Άννα Κανδύλη, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στις Αρχές μια ακόμα καταγγελία για τη δράση του ιερέα.

Παράλληλα, έχει ζητηθεί η δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του ιερέα, προκειμένου να τον αναγνωρίσουν παιδιά που μπορεί να έχουν πέσει θύματα της αρρωστημένης δράσης του ιερέα.

Μega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα