Χωρίς Δακτύλιο αύριο Πέμπτη: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ. Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Χωρίς Δακτύλιο αύριο Πέμπτη: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ. Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Δεν θα ισχύει την Πέμπτη (18/11) ο Δακτύλιος στην Αθήνα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, λόγω της απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ακινητοποιούνται τα μέσα σταθερής τροχιάς, στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας: Λόγω της εξαγγελθείσας για αύριο 18 Νοεμβρίου 2021 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ.), καθώς και της στάσης εργασίας των εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α.), δε θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (Δακτύλιος).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων

Ακινητοποιημένα Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ
Ακινητοποιημένα θα είναι αύριο, Πέμπτη 18 Νοεμβρίου το Μετρό, η Ηλεκτρικός και το Τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 41χρονο Πέτρο Γιάμαλη, που σκοτώθηκε στον ΗΣΑΠ την Τρίτη.

Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, ζητώντας την άμεση απόδοση ευθυνών για το τραγικό δυστύχημα στη γραμμή του ΗΣΑΠ.

Τις στάσεις εργασίας εξήγγειλαν το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, και αφορούν στα παρακάτω δρομολόγια:

Από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 το πρωί,
και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα