Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκάλυψε ο 40χρονος για τη σχέση του με την δράστιδα

Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκάλυψε ο 40χρονος για τη σχέση του με την δράστιδα

Σε τυπικά μηνύματα περιορίζονταν οι σχέσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου με τον 40χρονο, όπως αποκάλυψε η ίδια, ο οποίος φαίνεται πως ήταν η αιτία της εμμονής της 36χρονης με την ίδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, 40χρονος είναι μάρτυρας στο δικαστήριο και η πρόθεσή του είναι να καταθέσει στη δίκη.

Ο άντρας έχει δώσει δύο καταθέσεις στην αστυνομία, με την πρώτη να είναι στις 10 Ιουνίου του 2020 και τη δεύτερη μία μέρα αργότερα. 

Οι αρχές του έδειξαν δυο φωτογραφίες της δράστιδος, ενώ επιβεβαίωσε ότι δεν είχε δει την Ιωάννα από κοντά: «Πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου γνώρισα μία γυναίκα σε μια κοινή παρέα (ενν: την 36χρονη). Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά μέσω μίας διαδικτυακής εφαρμογής όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση με την πάροδο του χρόνου, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές καθότι μένουμε και οι δυο στην περιοχή του Ζωγράφου» είχε καταθέσει ο 40χρονος.

«Πρώτη φορά ακούω για δικηγόρο μάρτυρα. Δεν έχει ούτε καν τη δικογραφία. Δεν μπορώ να αντιληφθώ καν ότι μπήκε στη διαδικασία να κάνει μία τέτοια δήλωση» δήλωσε στο Star ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα