Οι αρνητές αρνούνται μεταγγίσεις αίματος από εμβολιασμένους

Οι αρνητές αρνούνται μεταγγίσεις αίματος από εμβολιασμένους

Μετά τους αρνητές της πανδημίας, τους αρνητές των διασωληνώσεων και την έρευνα για τη φάμπρικα με τα δεκάδες πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, οργανωμένες ομάδες αντιεμβολιαστές φθάνουν στο σημείο να παρασύρουν ασθενείς, οι οποίοι ακόμη και να έχουν ανάγκη για μετάγγιση αίματος να αρνούνται το αίμα… εμβολιασμένων.

Η Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών,  Άννα Μαστοράκου, ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα για τα επικίνδυνα αυτά φαινόμενα, αφού όπως λέει στο MEGA η αιμοδοσία γίνεται με συγκεκριμένους κανόνες και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

«Η αιμοδοσία απέχει σχεδόν 1 μήνα από οποιοδήποτε εμβόλιο. Το συγκεκριμένο εμβόλιο με όλες τις πλατφόρμες δεν περιέχει ζώντα ιό και επομένως δε μπορεί να προκαλέσει κάποια βλάβη σε αυτόν που θα λάβει το αίμα».

Σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, δεν υπάρχει διαφοροποίηση του αίματος που προέρχεται από τους εμβολιασμένους ή μη.

Το βίντεο των «ψεκασμένων»
Αμερικανός αρνητής σε εκπομπή σε διαδικτυακό κανάλι, επικαλείται μια δήθεν έρευνα που έγινε στη Γερμανία και ισχυρίζεται ότι όσοι εμβολιάζονται δε ξέρουν τι βάζουν μέσα στον οργανισμό τους και υπάρχει περίπτωση να προκληθεί βλάβη.

Σύμφωνα με τους ειδικούς τέτοιου είδους απόψεις δεν έχουν καμία επιστημονική βάση και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή ασθενών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα