Επεισόδια με αντιεμβολιαστές στο Σύνταγμα: 42 προσαγωγές από την ΕΛΑΣ

Επεισόδια με αντιεμβολιαστές στο Σύνταγμα: 42 προσαγωγές από την ΕΛΑΣ

Σε σαράντα δύο προσαγωγές, συνολικά, προχώρησε απόψε η αστυνομία για τα επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αντιεμβολιαστών στην πλατεία Συντάγματος

Όλοι οι προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα επεισόδια στο Σύνταγμα ξέσπασαν λίγο μετά τις 20: 00 το απόγευμα της Κυριακής κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των αντιεμβολιαστών με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων προκειμένου να τους απομακρύνει.

Συγκεκριμένα, κάποιοι από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση πέταξαν αντικείμενα κατά των αστυνομικών με αποτέλεσμα να ακολουθήσει αστυνομική επέμβαση. Η Αστυνομία απώθησε τους διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος χρησιμοποιώντας δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, ενώ έχει επιστρατευθεί και η αύρα, το ειδικό όχημα της αστυνομίας, που ρίχνει νερό προκειμένου να διαλύσει τη συγκέντρωση.

Επίσης, σημειώνεται πως έχει κλείσει ο σταθμός του Συντάγματος. Όπως αναφέρεται στον ΣΚΑΙ, κατεβαίνει το πλήθος την Ερμού, φωνάζοντας συνθήματα και ρίχνοντας αντικείμενα, με την πλατεία του Συντάγματος να έχει αδειάσει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα