Υπάρχει σχέση μεταξύ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και του Σταύρου Δογιάκη;

Υπάρχει σχέση μεταξύ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και του Σταύρου Δογιάκη;

Υπάρχει πραγματικά σχέση μεταξύ του δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της αυτοκτονίαςτου Σταύρου Δογιάκη στα Γλυκά Νερά; Όπως φαίνεται με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ναι…

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη σχέση ανάμεσα στον προφυλακισμένο πιλότο, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, που δολοφόνησε την Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά και τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» Σταύρο Δογιάκη που αυτοκτόνησε αφήνοντας σημείωμα ψάχνει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή του Kontra, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και Σταυρος Δογιάκης συνδέονταν με φιλία.

Μάλιστα πήγαιναν μαζί και βόλτες με το ελικόπτερο.

Μετά τη σύλληψη του πιλότου, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη, όπως λένε οι πελάτες που επισκέπτονταν το κατάστημά του.

Εντελώς ξαφνικά και χωρίς να έχει ένα σοβαρό πρόβλημα, αυτοκτόνησε.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σταύρος Δογιάκης έδειχνε τις τελευταίες ημέρες σα να τον απασχολεί κάτι σημαντικό.

Η υπόθεση περιπλέκεται επικίνδυνα και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αρχίσει να ερευνούν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι έξω από την ταβέρνα του Δογιάκη με την επωνυμία “Κρητικός” δολοφονήθηκε ο απόστρατος αστυνομικός Σπύρος Παπαχρήστου αφού δέχθηκε πυροβολισμούς από δύο αγνώστους, με πέντε σφαίρες.

Επρόκειτο για μία υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο.

Η ΕΛ.ΑΣ. στις έρευνές της τότε προς την κατεύθυνση ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το όνομα του τότε αστυνόμου Β’ Σπύρου Παπαχρήστου είχε εμπλακεί σε σοβαρή υπόθεση διαφθοράς αστυνομικών, που κατηγορούνταν ως «εισπράκτορες» χρηματικών ποσών από «προστασίες» σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, αργότερα όμως απαλλάχθηκε τον κατηγοριών.

Ο Σταύρος Δογιάκης πυροβόλησε τον εαυτό του δύο φορές
Τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας αποκαλύπτουν νέα δεδομένα για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του Σταύρου Δογιάκη αλλά και τον τρόπο που αποφάσισε να την τερματίσει.

Είναι συγκλονιστικό ότι ο 53χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά. Όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η πρώτη σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα και δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα να επιχειρήσει και δεύτερη φορά, ακουμπώντας το πιστόλι στον κρόταφο και πατώντας τη σκανδάλη, δίνοντας ουσιαστικά τη χαριστική βολή στον εαυτό του.

Λίγες ώρες πριν ανηφορίσει με το ασημένιο Smart στον Υμηττό, στη θέση Άη Γιάννης, βρέθηκε στο Μαρούσι. Οι κεραίες πιάνουν εκεί το τελευταίο στίγμα του κινητού του, πριν το απενεργοποιήσει για να σβήσει τα ίχνη του στο δάσος.

Το αν συναντήθηκε με κάποιον, οι αστυνομικοί προσπαθούν να το διερευνήσουν για να ρίξουν άπλετο φως στην πολύκροτη υπόθεση, ενώ το εννιάρι πιστόλι που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας, έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να εξεταστεί.

διαβάστε αναλυτικά στο eretikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα