Γλυκά Νερά: Ένα ακόμα ντοκουμέντο από το έγκλημα - Η κάμερα που πρόδωσε τον πιλότο

Ένα ακόμα ντοκουμέντο από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Η κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στο σαλόνι της μεζονέτας φαίνεται ότι έχει ξηλωθεί και πεταχθεί στο πάτωμα.

Ο 33χρονος μάλιστα αφαίρεσε την κάρτα μνήμης.

Στο πειστήριο με τον αριθμό 35 αποτυπώνεται το σημείο όπου βρέθηκε η κάμερα, πίσω από τον καναπέ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ κατέγραψε το εν λόγω πειστήριο ως εξής: Στο ισόγειο (χώρος καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας), υπήρχε σχετική ακαταστασία, κυρίως στον χώρο του καθιστικού, όπου παρατηρήθηκε εικόνα επιλεκτικής έρευνας στη βιβλιοθήκη. Επίσης μια κάμερα παρακολούθησης του χώρου που ήταν τοποθετημένη στο ταβάνι, βρέθηκε στο πάτωμα του καθιστικού «ξηλωμένη» από τη βάση της, χωρίς να περιέχει κάρτα μνήμης «SD».

Φωτογραφία ντοκουμέντο

 

Το επιτραπέζιο παιχνίδι
Φωτογραφία ντοκουμέντο από το κουτί του επιτραπέζιου, όπου υποστήριζε ότι «έκρυβε» τα χρήματα ο 33χονος πιλότος στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, όταν εισέβαλαν οι υποτιθέμενοι ληστές, είδε το φως της δημοσιότητας. 

Ο πιλότος κατ’ επάγγελμα, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του που τελικά κατέρρευσαν στην ανάκριση, φέρεται να υπέδειξε στους δράστες το κουτί με το επιτραπέζιο παιγνίδι όπου, όπως είπε, υπήρχαν κρυμμένα 15.000 ευρώ. 


Απολογείται την Τρίτη ο 33χρονος
Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί αύριο στις 10.00 το πρωί ο 33χρονος, καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά. 

Σε βάρος του 33χρονου, ο οποίος συνεχίζει να κρατείται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της κακοποίησης ζώου, καθώς και για δύο πλημμελήματα, της ψευδούς καταγγελίας, για άλλους υπόπτους και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση, στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος θα υποστηρίξει ενώπιον του ανακριτή ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και θα επιχειρήσει να δώσει εξηγήσεις για τη «ληστεία» που σκηνοθέτησε.

«Δεν αλλάζει τίποτα από την λεπτομερή ομολογία που έχει δώσει σε επίπεδο προανακρίσεως» ανέφερε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως είπε, ο 33χρονος πιλότος πρόκειται να διαφωτίσει ορισμένα γεγονότα που συνέβησαν τη νύχτα του εγκλήματος. «Δεν υπήρχε κίνητρο, ούτε είχε προσχεδιαστεί κάτι. Ήταν ένα τραγικό συμβάν σε ακραίες συνθήκες εκείνης της νύχτας» πρόσθεσε ο ίδιος. 

 
Ο κ. Παπαϊωαννίδης υπογράμμισε πως ο 33χρονος σκόπευε να ομολογήσει την πράξη του, σύμφωνα με ότι του είπε ο ίδιος ο εντολέας του. Παράλληλα, ανέφερε πως ο 33χρονος πιλότος ζητάει συνεπιμέλεια του βρέφους και από τις δύο οικογένειες.

Ερωτηθείς για ύπαρξη τρίτου προσώπου απάντησε πως με βάση την δικογραφία δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο, ούτε διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο. 

Γλυκά Νερά: Οι ώρες του πιλότου στο ατομικό κελί μέχρι την απολογία του - Η υπερασπιστική γραμμή

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα