Γλυκά Νερά: Αυτά είναι τα στοιχεία κλειδιά για την εξιχνίαση του φόνου

Για τα αποκαλυπτικά στοιχεία που είχαν προκύψει από τους ειδικούς αναλυτές προς το πρόσωπο του συζύγου της άτυχης Καρολάιν μίλησε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος
Τα πέντε στοιχεία που οδήγησαν στην αποκάλυψη των πραγματικών γεγονότων που συνέβησαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Όπως τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος» οι πρώτες επιφυλάξεις για τη «ληστεία» είχαν να κάνουν με τους «αόρατους δράστες», οι οποίοι δεν άφησαν ίχνη σε κάμερες και στη σάρωση των κινητών τηλεφώνων της περιοχής.

Παράλληλα, οι ειδικοί εξέφραζαν τον προβληματισμό τους για το γεγονός ότι οι δράστες κράτησαν ασφυκτικά την Καρολάιν επί αρκετά λεπτά, ενώ σε αρκετά λιγότερο χρόνο θα μπορούσαν να την είχαν αφήσει λιπόθυμη. Επίσης, το γεγονός ότι ο 33χρονος πιλότος υποστήριξε ότι ο ίδιος λιποθύμησε επί περίπου 30 λεπτά και στη συνέχεια ανέκτησε τις αισθήσεις του μόνος του, κάτι που δεν είναι εύκολο.

Ακόμα, στο μικροσκόπιο μπήκε το γεγονός ότι οι δράστες έψαξαν επιλεκτικά το σπίτι για χρήματα, ενώ εγκατέλειψαν τα κινητά του ζευγαριού, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν.

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα