Ασπρόπυργος: Τρεις τραυματίες από την έκρηξη βυτιοφόρου με προπάνιο - Μεγάλες ζημιές σε 15 αυτοκίνητα

Ασπρόπυργος: Τρεις τραυματίες από την έκρηξη βυτιοφόρου με προπάνιο - Μεγάλες ζημιές σε 15 αυτοκίνητα

Τρεις τραυματίες είναι σύμφωνα με την ΕΡΤ ο απολογισμός της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε βυτιοφόρο με προπάνιο στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τους τραυματίες, εκτός του ότι ο ένας εξ αυτών νοσηλεύεται στο Θριάσιο. 

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε η έκρηξη βυτιοφόρου με προπάνιο στον Ασπρόπυργο, παρότι άμεσα σήμανε συναγερμός και εκκενώθηκε η περιοχή. Η έκρηξη έγινε σε δρόμο κοντά στο διυλιστήρια και η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας ήταν άμεση.
 
Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής, ξέσπασε φωτιά και έγινε έκρηξη σε βυτιοφόρο που μετέφερε προπάνιο στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, και συγκεκριμένα επί της οδού Παναγίας Φανερωμένης, κοντά στα διυλιστήρια. Άμεσα μετέβησαν στην περιοχή 9 οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος με 27 πυροσβέστες, ενώ πραγματοποιήθηκε εκκένωση της περιοχής.

Η έκρηξη στο βυτιοφόρο έγινε σε εταιρεία που διαχειρίζεται προπάνιο. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε περίπου 15 αυτοκίνητα που ήταν στο πάρκινγκ στη γειτονική εταιρεία στην περιοχή, την «ΕΛΑΣΤΡΟΝ Χαλυβουργικά Προϊόντα». 

Με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού διερευνά τα αίτια της φωτιάς.

Μήνυμα από το 112 : «Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα»

Μάλιστα στάλθηκε στους πολίτες μήνυμα από το 112.  Το μήνυμα λέει στους πολίτες: «Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Κλείστε τα παράθυρα και μείνετε μακριά από υαλοπίνακες. Πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση,κίνδυνος έκρηξης».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα