Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο στόχαστρο 12 ληστείες και πάνω από 30 κακοποιοί

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, προκειμένου να εξετάσουν τους χώρους που έδρασαν οι ληστές, αλλά και να συλλέξουν νέα στοιχεία.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι ληστές και δολοφόνοι της 20χρονης κοπέλας έφτασαν στο σημείο πεζοί, παρκάροντας το όχημα ή τα οχήματα διαφυγής πιο μακριά από το σπίτι.

Σε αυτό το σενάριο, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας αναζητούν στοιχεία από τα διπλανά οικόπεδα, μέσα από τα οποία θα πέρασαν οι τρεις δράστες για να φτάσουν στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες σε παλαιότερες υποθέσεις προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες και για το λόγο αυτό έχουν μπει στο «στόχαστρο» 12 ληστείες και πάνω από 30 σκληροί κακοποιοί, οι οποίοι θα εξεταστεί αν σχετίζονται με το περιστατικό.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας κατέθεσαν και οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έφτασαν πρώτοι στο σπίτι και εντόπισαν νεκροί την άτυχη Καρολάιν και δεμένο το σύζυγό της.

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα