Πάτρα: Αμετανόητοι έστησαν νέο κορονοπάρτι με 93 άτομα – Πρόστιμα 47.000 ευρώ με φωνές και κυνηγητό

Πάτρα: Αμετανόητοι έστησαν νέο κορονοπάρτι με 93 άτομα – Πρόστιμα 47.000 ευρώ με φωνές και κυνηγητό

Νέο κορονοπάρτι στην Πάτρα με τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν και τα στοιχεία από τις έρευνες της αστυνομίας να προβληματίζουν. Ο κορονοϊός δοκιμάζει την πόλη όσο ποτέ πιο πριν.

 Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν τα ξημερώματα σε προάστιο της Πάτρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος, έπειτα από έλεγχο που έκαναν σήμερα τα ξημερώματα, σε ημιτελή οικοδομή, διαπίστωσαν ότι οι τέσσερις άνδρες είχαν διοργανώσει πάρτι, όπου διασκέδαζαν ως προσκεκλημένα, 93 άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς βεβαιώθηκαν στους τέσσερις άνδρες, καθώς και σε έναν ακόμα, ο οποίος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 19.000 ευρώ, ενώ στους 93 συμμετέχοντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 27.900 ευρώ. 

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο ένας από τους συλληφθέντες και ο άνδρας που αναζητείται, είχαν συλληφθεί στις 8 Μαρτίου για διοργάνωση ακόμα ενός πάρτι στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας, με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 προσκεκλημένων. Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα