Ρωμανός: Με απειλεί ο Υποχθόνιος. Τι απαντά ο τράπερ

Ρωμανός: Με απειλεί ο Υποχθόνιος. Τι απαντά ο τράπερ

Αρκετή συζήτηση έγινε στα Social Μedia για την κόντρα του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού με τον τράπερ Υποχθόνιο. 

Αφορμή, αποτέλεσε η δήλωση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ προς ημερών, με την οποία χαρακτήριζε αισχρή την δήλωση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, τονίζοντας οτι χώρος των καλλιτεχνών «αριστεροκρατείται».

Ο γνωστός τράπερ έκανε αναδημοσίευσε την δήλωση αυτή, σχολιάζοντας: «Και ο χώρος των ράπερς αριστεροκρατείται. Θες να φας στην μάπα καμια χρυσή από glock;».

Κάτι που προκάλεσε την απάντηση του κ. Ρωμανού, ο οποίος συνέδεσε τον Υποχθόνιος με τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της παρουσίας του σε συγκεντρώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Υποχθόνιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ξεκαθάρισε την θέση του λέγοντας πως έκανε πλάκα: «Ήταν καθαρά τρολιά. Ούτε μία περίπτωση δεν υπάρχει να σκοτώσουμε και άνθρωπο, αυτό έλειπε. Το θεώρησα σαν τρολ, μια πλάκα, δεν ήθελα να θίξω κανέναν», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, τόνισε πως η παρεξήγηση έχει λήξει μέσω ενός κοινού γνωστού: «Τα έχουμε βρει με τον κύριο μέσω ενός κοινού μας γνωστού, ο οποίος πήρε τηλέφωνο και του είπε «ο Ypo" αποκλείεται, ξέρεις τρολάρει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα