Συμμορία ανηλίκων λεηλατεί επιχείρηση με βαριοπούλες - Βίντεο – ντοκουμέντο

Συμμορία ανηλίκων λεηλατεί επιχείρηση με βαριοπούλες - Βίντεο – ντοκουμέντο

Το MEGA αποκαλύπτει πώς συμμορία πέντε ανήλικων αγοριών με κλεμμένο όχημα ξήλωσαν τα κάγκελα επιχείρησης στην καρδιά της πρωτεύουσας και προσπάθησαν να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο. Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν και αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος επιχείρησε να τους αποτρέψει. Οι σκηνές σοκάρουν.

Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα η συμμορία των πέντε ανήλικων με τις βαριοπούλες στα χέρια έχουν φτάσει με ένα κλεμμένο ασημί αυτοκίνητο έξω από επιχείρηση στην καρδιά της Αθήνας.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας έχουν σπάσει τα μέτρα της αστυνομίας και ανενόχλητοι λεηλατούν μια ακόμη επιχείρηση.

Ανήλικοι διαρρήκτες με βαριοπούλες

Με την βαριοπούλα στα χέρια και με απίστευτη μανία ο ένας από τους πέντε ανήλικους χτυπά τα σιδερά της επιχείρησης. Ταυτόχρονα άλλο μέλος της συμμορίας ελέγχει την κίνηση στην οδό Πειραιώς.

Ο ένας μετά τον άλλο οι ανήλικοι εισβάλλουν στην επιχείρηση. Ψάχνουν να βρουν ό,τι πολύτιμο μπορούν. Ανοίγουν τα συρτάρια και ελέγχουν όλους τους χώρους. Τελικά εντοπίζουν το χρηματοκιβώτιο. Ένας από αυτούς ανεβαίνει στο τραπέζι και προσπαθεί να ξεκολλήσει το βαρύ χρηματοκιβώτιο από το δάπεδο.

Απείλησαν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας

Το θράσος της σπείρας ξεπερνά κάθε προηγούμενο καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο – ντοκουμέντο το ένα μέλος κρατώντας μεταλλικό αντικείμενο βγαίνει στο δρόμο και κατευθύνεται προς το μέρος ενός αστυνομικού που είναι εκτός υπηρεσίας και έχει σταματήσει στο σημείο για να τους αποτρέψει.

Οι ανήλικοι δράστες έφυγαν από την επιχείρηση χωρίς να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο όμως πάρα το γεγονός ότι διέσεισαν τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας κατάφεραν να αποφύγουν τους αστυνομικούς και να μην συλληφθούν.

mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα