Την Παρασκευή απολογείται ο 22χρονος για τη δολοφονία 26χρονου στις Σπέτσες

Την Παρασκευή απολογείται ο 22χρονος  για τη δολοφονία 26χρονου στις Σπέτσες

Ο φερόμενος δράστης αμέσως μετά το συμβάν τηλεφώνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ντόπιο φίλο του στον οποίο ανέφερε τι ακριβώς είχε συμβεί και στη συνέχεια το εν λόγω πρόσωπο μετέβη στο Α.Τ Σπετσών για να δώσει κατάθεση

Οι δυο μάρτυρες έχουν ήδη καταθέσει στο τοπικό αστυνομικό Τμήμα, περιγραφές και στοιχεία για το τι πραγματικά συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου επί του περιφερειακού- επαρχιακού δρόμου στην περιοχή «Αγριόπετρες» Σπετσών. Συγκεκριμένα πρόκειται για φίλο του 22χρονου και την κοπέλα του. Τα δύο αυτά πρόσωπα ανέφεραν στους αστυνομικούς την παρουσία δύο ακόμη νεαρών ανδρών στο συμβάν, για τους οποίους δεν έχει γίνει γνωστό αν  έχουν  κληθεί  να καταθέσουν.  

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ζευγαριού, ο 22χρονος φέρεται να κυνήγησε με πιστόλι και ακολούθως τραυμάτισε με στιλέτο το θύμα, κάτω αριστερά της κοιλιακής χώρας. Το τραύμα ήταν βαθύ, σε ζωτικά όργανα του 26χρονου με αποτέλεσμα να καταλήξει στις 23.00 της ίδιας μέρας στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών όπου είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά διαπιστώθηκε η διάπραξη του εγκλήματος με την χρήση τέμνοντος και νύσσοντος οργάνου, δηλαδή με στιλέτο.

Μάλιστα στην αρχή είχε δοθεί η εντύπωση πως πρόκειται για τροχαίο ατύχημα και γι’ αυτό το λόγο επακολούθησε επιπλέον έρευνα αφού είχαν προηγηθεί οι καταθέσεις δυο αυτοπτών μαρτύρων στο Α.Τ Σπετσών στα πλαίσια της προανάκρισης. Ο φερόμενος ως δράστης προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ της περασμένης Κυριακής και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο.

Ο συνήγορος του 22χρονου υποστηρίζει ότι δεν είναι δολοφόνος ο πελάτης του. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, οι δυο αυτόπτες μάρτυρες έχουν δώσει αντιφατικές καταθέσεις σε ότι αφορά το μπουφάν που φορούσε ο φερόμενος δράστης, τον σωματότυπο του και το όπλο που χρησιμοποίησε.

 

protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα