Έγκλημα στη Μάνη: Σπαραγμός στην κηδεία της 44χρονης - Η συγγνώμη του συζυγοκτόνου

Έγκλημα στη Μάνη: Σπαραγμός στην κηδεία της 44χρονης - Η συγγνώμη του συζυγοκτόνου

Θλίψη και οδύνη επικράτησε σήμερα στον Πύργο Διρού στη Μάνη, όπου τελέστηκε η κηδεία της 44χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα, που βρήκε τραγικό θάνατο από την καραμπίνα του ίδιου του συζύγου της. "Ό,τι και να λέγαμε εμείς, εκείνη δεν τον εγκατέλειπε", είπε στην εκπομπή "LIVE NEWS" του Mega η αδελφή της.

"Η αδελφή μου και άλλοι που της το λέγανε, δεν έφευγε από αυτόν. Δεν έφευγε. Δεν άκουγε. Πάντα έλεγε 'όχι. Δεν φεύγω από δω. Δεν τον αφήνω’. Και το παιδί της το ίδιο είπε να πάνε στον εισαγγελέα και δεν πήγαινε".

Χθες το βράδυ, ο 44χρονος συζυγοκτόνος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Γυθείου. Ένα πρόσωπο γνωστό στην περιοχή, επιχειρηματίας, που όμως το βράδυ της Κυριακής δεν υπολόγισε κανέναν και τίποτα.

Ο 44χρονος άρπαξε μια καραμπίνα και σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης τους. Ο τσακωμός, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε όταν εκείνος είδε ένα μήνυμα στο κινητό της και εκνευρίστηκε.

Δεν περίμενε ποτέ ότι ο άντρας της θα φτάσει σ’ αυτό το σημείο, λέει η αδελφή της άτυχης γυναίκας: "Δεν το περίμενε. Και τα παιδιά της ακόμα αυτό λένε. Ότι δεν το περίμενε. Δεν το περίμενε. Αλλά αυτός το είχε προμελετημένο. Γιατί η ανιψιά μου είπε ότι ‘δύο φορές βάρεσε τη μαμά’. Το ‘σπρώξε το παιδί".

Ζητά συγγνώμη από τα παιδιά του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος το μόνο που ζητά είναι συγχώρεση απ’ τα παιδιά του, τα οποία ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς γονείς, αλλά ευτυχώς με συγγενείς που τα αγαπούν και προσφέρθηκαν να τα φροντίσουν.

"Έχουν βοήθεια τα παιδιά. Είμαστε ένα σόι πολύ ενωμένο. Είναι πάρα πολύ καλά, είμαστε από πάνω της, θα την πάρουμε και στην Πάτρα, αλλά θα ξαναγυρίσει πάλι το παιδί εδώ".

Ο 44χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο στη γυναίκα του και έπεσε σε πολλές αντιφάσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα