Επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα: Η γυναίκα φώναζε, θα με σκοτώσει - Καρέ - καρέ η σύλληψη

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως από την επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα το βράδυ της Δευτέρας.

Ο οδηγός ταξί φαίνεται πως «θόλωσε» όταν η σύζυγός του του ζητησε να χωρίσουν. Άρπαξε το τσεκούρι και ξεκίνησε να την κυνηγά μέσα στο σπίτι και να τη χτυπά με μανία. Εκείνη κατάφερε να βγει στον δρόμο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα ανέβαινε τρέχοντας την οδό Σαπφούς και φώναζε «θα με σκοτώσει, θα με σκοτώσει» και από πίσω ακολουθούσε ο άντρας με το τσεκούρι.

Η γυναίκα αιμορραγούσε ενώ έτρεχε στα στενά. Εκείνος σε κατάσταση αμόκ είχε βάλει σκοπό να τη δολοφονήσει. Οι κάτοικοι έντρομοι άρπαξαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους και βγήκαν στον δρόμο για να αφοπλίσουν τον άντρα.

«Έχω ένα στυλιάρι, το πήρα και βγήκα έξω. Βλέπω έναν τύπο να έχει μια γυναίκα κάτω και στην κυριολεξία να την πετσοκόβει» είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, περικύκλωσαν τον άνδρα και του ζήτησαν να αφήσει κάτω το τσεκούρι. «Τη στιγμή εκείνη έδωσε και δύο τσεκουριές στο κεφάλι του. Ανατριχιαστικό».

Εκείνη τη στιγμή, ο Σπύρος, κάτοικος της περιοχής, βρήκε την ευκαιρία και τον αφόπλισε. «Κρατάει το τσεκούρι. Βρίσκω τη σωστή γωνία και του έδωσα μια στο χέρι με το στυλιάρι και έπεσε το τσεκούρι. Από εκεί και πέρα ανέλαβε η αστυνομία τα υπόλοιπα».

Οι εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού δεν είχαν πάρει ποτέ τέτοια τροπή. Και οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό.

Καρέ - καρέ η σύλληψη του 67χρονου με το τσεκούρι

Ένα σκηνικό του τρόμου στήθηκε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας στην Καλλιθέα, όταν ο 67χρονος οδηγός ταξί και πατέρας δυο παιδιών, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε στην 54χρονη σύζυγο του με τσεκούρι για να της «πάρει» τη ζωή και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το MEGA συγκλονίζουν.

Είναι η στιγμή που ο 67χρονος, κρατώντας ακόμα το τσεκούρι με το οποίο επιτέθηκε και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό του, συλλαμβάνεται από τους αστυνομικούς.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, γείτονες που κρατούν ακόμα και ρόπαλα, μαζί με τους αστυνομικούς, προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν.

Ο ίδιος προσπαθεί να διαφύγει, ενώ συνεχίζει να κραδαίνει το τσεκούρι. Τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το MEGA συγκλονίζουν.

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα