Προφυλακίστηκε η 26χρονη οδηγός που παρέσυρε στον θάνατο 28χρονο Βούλγαρο

Προφυλακίστηκε η 26χρονη οδηγός που παρέσυρε στον θάνατο 28χρονο Βούλγαρο

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε, τραυματίζοντας θανάσιμα, 28χρονο Βούλγαρο , έξω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, τον περασμένο Ιανουάριο. Ευχή είναι η απώλεια της ζωής ενός νέου φοιτητή να είναι το τελευταίο μαρτυρικό επεισόδιο που αφορά φίλαθλο, τόνισε η οικογένεια του θύματος μέσω του δικηγόρου.

Κατά την απολογία της η 26χρονη αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο και ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ατύχημα. Αρχικά είχε ισχυριστεί ότι δεν αντιλήφθηκε τί συνέβη και στη συνέχεια ότι πανικοβλήθηκε και έφυγε επειδή φοβήθηκε για τη σωματική της ακεραιότητα.

Η οικογένεια του 28χρονου δήλωσε από την πρώτη στιγμή παράσταση πολιτικής αγωγής. Σχολιάζοντας την αναίρεση της αρχικής κατηγορίας που βάρυνε την 26χρονη -από ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε ανθρωποκτονία με δόλο- ο δικηγόρος της οικογενείας ανέφερε ότι η εξέλιξη αυτή τιμάει το Κράτος Δικαίου και την ελληνική Δικαιοσύνη

Σχετικά με την ταυτοποίηση πέντε ακόμη προσώπων που φέρεται να συμμετείχαν στην επίθεση εις βάρος του θύματος -μεταξύ αυτών και ο 48χρονος φίλος της 26χρονης- ο δικηγόρος της οικογενείας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει συνέχεια σε επίπεδο εμπλουτισμού κατηγοριών και δραστών

Ο 28χρονος Βούλγαρος είχε βρεθεί μαζί με δύο φίλους του στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, που διεξήχθη μία ημέρα πριν από το αιματηρό περιστατικό, ενώ είχε δεχτεί επίθεση κουκουλοφόρων.

 

ert