Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες επίκεντρο των ερευνών είναι ένα κτίριο στην οδό Γερανίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, στο συγκεκριμένο κτίριο υπήρχαν παράνομα τσιγάρα. Η επιχείριση των αρχών, που ήταν πολύ μεγάλη, στόχευαν στην καταπολέμηση της εμπορίας ναρκωτικών και του παρεμπορίου.
Η αστυνομία προχώρησε σε συνολικά 55 προσαγωγές ενώ οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, για περαιτέρω έλεγχο.
Επιπλέον, συνελήφθησαν πέντε 5 αλλοδαποί, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνικών προϊόντων, καθώς και 5.850 ευρώ, τα οποία προέρχονται από το λαθρεμπόριο των παραπάνω ειδών.
Διαβάστε ακόμα: Κως: 79χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στη σύζυγό του – Απειλούσε και τον γαμπρό του