Κορονοϊός: Η τρίτη νεκρή σήμερα μια 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας. Στους 56 οι νεκροί

Κορονοϊός: Η τρίτη νεκρή σήμερα μια 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας. Στους 56 οι νεκροί

Το τρίτο θύμα της ημέρας από κορονοϊό, είναι μία 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας, η οποία νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και κατέληξε.

Ένας 78χρονος στην Αλεξανδρούπολη είναι ο δεύτερος άνθρωπος που έχασε τη ζωή του σήμερα Παρασκευή (03/04).

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι κατέληξε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (03/04), ένας 66χρονος από το Μαυροβούνι Σκύδρας, ο οποίος είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας.

Είναι ο δεύτερος ασθενής που καταλήγει στην Πέλλα, χτυπημένος από τον ιό, μετά την 78χρονη από τη Φούστανη που υπέκυψε χθες.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, πρόκειται για 66χρονο άνδρα από το Μαυροβούνι, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα. Το πρώτο θύμα στην περιοχή ήταν μία 78χρονη από τη Φούστανη. Στο μεταξύ, η καραντίνα στο χωριό Φούστανη εξελίσσεται ομαλά, είπε ο κ. Τζαμτζής, ενώ έχει δοθεί και λίστα στην αστυνομία με τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες, που πρέπει να μετακινούνται για τις απολύτως αναγκαίες εργασίες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα