Καστοριά: Μόνο η μητέρα της ήταν στην κηδεία της 41χρονης που πέθανε από κορονοϊό

Μόνο με την παρουσία της μητέρας της κηδεύτηκε η 41χρονη γυναίκα από την Καστοριά που έχασε την ζωή της από κοροναϊό. Στον σύζυγό της και στα τρία της παιδιά απαγορεύθηκε να παρευρεθούν καθώς βρίσκονται σε καραντίνα.

Ο χαμός της έχει συγκλονίσει τους συγχωριανούς της, οι οποίοι απορούν πώς κόλλησε τον ιό και πώς «έφυγε» έτσι ξαφνικά.

Η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star βρέθηκε στους δρόμους του χωριού Γαύρος στην Καστοριά, που έχει βυθιστεί στο πένθος. Οι κάτοικοι είναι συγκλονισμένοι, οι δρόμοι είναι έρημοι.

Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο η 41χρονη μητέρα που είχε χρόνιο άσθμα, παρουσίασε συμπτώματα. Απευθυνόμενη στον ΕΟΔΥ, έλαβε τη σύσταση να μείνει στο σπίτι της σε καραντίνα, μακριά από τα παιδιά και τον σύζυγό της. Δυστυχώς όμως, η υγεία της επιδεινώθηκε. Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο να την παραλάβει άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της.

«Δεν το περιμέναμε γιατί δεν έβγαινε από το σπίτι της. Δεν πήγαινε πουθενά. Ήταν τραγικό το περιστατικό. Απαγορεύτηκε να πάμε στην κηδεία. Η μητέρα της ήταν μόνο με ένα ταξί και κανένας άλλος. Είναι όλοι κλεισμένοι στο σπίτι από την ημέρα που έγινε το συμβάν» δήλωσε κάτοικος της περιοχής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα