Μακελειό έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά με δυο νεκρές γυναίκες

Μακελειό έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά με δυο νεκρές γυναίκες

Απίστευτη τροπή πήρε το περιστατικό σε σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά. Άνδρας, ο οποίος είναι αστυνομικός, πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του έξω από το σούπερ μάρκετ και μια φίλη της. Το περιστατικό έγινε έξω από το σούπερ μάρκετ επί της οδού Αχαρνών 80 στην Κηφισιά.

Ο άνδρας ο οποίος έχει συλληφθεί, έστρεψε το όπλο του εναντίον της πρώην γυναίκας του και την σκότωσε και στην συνέχεια πυροβόλησε εναντίον μιας άλλης γυναίκας που ήταν σύμφωνα με πληροφορίες φίλη της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο δράστης περίμενε την πρώην γυναίκα του να βγει για διάλειμμα και τότε έγινε το κακό.

Οι δύο γυναίκες έπεσαν θύματα της δολοφονικής επίθεσης λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα στο  υπαίθριο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ.

Η αστυνομία ενημερώθηκε στις 18.35 για πυροβολισμούς στο σημείο και οι αστυνομικοί που έσπευσαν εκεί βρήκαν τις δύο γυναίκες νεκρές.

 Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες είναι αστυνομικός. Συνελήφθη λίγο πιο κάτω και έχει οδηγηθεί στο τμήμα ασφάλειας της περιοχής και εξετάζεται. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι αιτία του φονικού ήταν η διαμάχη του ζευγαριού για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα