Πάτρα: Έσπασε το σαγόνι 16χρονου μαθητή μέσα στο σχολείο - Πυγμάχος ο δράστης της επίθεσης

Πάτρα: Έσπασε το σαγόνι 16χρονου μαθητή μέσα στο σχολείο - Πυγμάχος ο δράστης της επίθεσης

Αίσθηση προκαλεί το νέο κρούσμα βίας και σχολικού εκφοβισμού που σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ στην Πάτρα. Ένας 19χρονος πυγμάχος, μαθητής του ΕΠΑΛ, έφθασε στο σημείο να σπάσει το σαγόνι συμμαθητή του, επειδή διαφώνησε μαζί του!

 

Σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του 16χρονου μαθητή στον ΑΝΤ1, ο οποίος έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, όλα ξεκίνησαν από μία διαφωνία στην διάρκεια συζήτησης μεταξύ συμμαθητών.

 

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και μάλιστα υπεβλήθη την περασμένη Τρίτη σε επέμβαση. Οι ορθοπεδικοί έκριναν ότι έπρεπε να του τοποθετήσουν τρεις λάμες στην κάτω γνάθο καθώς είχε σπάσει σε τρεις μεριές από τις μπουνιές που του κατάφερε ο συμμαθητής του.

 

Ο 19χρονος εξαφανίσθηκε και έμεινε κρυμμένος για 48 ώρες μέχρι να περάσει το χρονικό διάστημα της αυτόφωρης διαδικασίας και να μην συλληφθεί!

 

Το παιδί εξακολουθεί να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ ο πατέρας του δήλωσε πως θα φθάσει την υπόθεση μέχρι τέλους ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του ενήλικα πυγμάχου.

 

Το θέμα έφθασε μέχρι και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης προκειμένου να ληφθούν και παιδαγωγικά μέτρα κατά του 19χρονου μαθητή – πυγμάχου, ο οποίος όχι μόνο τα έβαλε με συμμαθητή του, αλλά προκάλεσε και αναστάτωση σε μία ολόκληρη σχολική κοινότητα!

www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα