Πάτρα: Ανατίναξαν το ΑΤΜ και διέλυσαν το σούπερ μάρκετ

Πάτρα: Ανατίναξαν το ΑΤΜ και διέλυσαν το σούπερ μάρκετ

Η ισχυρή έκρηξη στο ΑΤΜ στην περιοχή της Οβριάς Πάτρας έγινε στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής, στη λεωφόρο Δημοκρατίας.

Το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης που βρίσκεται σε σούπερ μάρκετ καταστράφηκε, ενώ οι δράστες άρπαξαν τις κασετίνες με τα περισσότερα χρήματα και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία που ειδοποιήθηκε από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.news οι δράστες ήσαν τρεις και το όχημα που χρησιμοποίησαν ήταν μάρκας opel astra. Φαίνεται δε οτι ο ένας κρατούσε "καλάσνικοφ".

Αστυνομικοί έστησαν μπλόκα ενεργώντας ελέγχους σε οχήματα σε όλα τα σημεία απ’ όπου θα μπορούσαν να περάσουν οι δράστες.

Οι αστυνομικοί θα συλλέξουν περισσότερα στοιχεία μόλις επεξεργαστούν το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα που είναι εγκατεστημένο στο κατάστημα. Μάλιστα μία από τις κάμερες του καταστήματος βρίσκεται λίγα μέτρα μακρύτερα από το ΑΤΜ και είνα βέβαιο οτι έχει καταγράψει τις κινήσεις τους.

Όπως όλα δείχνουν οι δράστες επέλεξαν την συγκεκριμένη ημερομηνία για να χτυπήσουν το ΑΤΜ διότι γνώριζαν ότι σήμερα είναι ημέρα καταβολής συντάξεων και κατά συνέπεια το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης θα είχε αρκετά χρήματα προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των συνταξιούχων.

 

Πηγή: tempo24.news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα