Σε τίποτα δεν θυμίζουν νοσηλευτικό ίδρυμα οι εικόνες που έρχονται από τα υπόγεια του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», όπου νωρίτερα το πρωί πραγματοποίησαν κινητοποίηση οι εργαζόμενοι.
Οι συνθήκες είναι τριτοκοσμικές. Οι κατσαρίδες έχουν κάνει αποικία, ενώ σε αρκετά σημεία υπάρχουν λιμνάζοντα νερά, όπως φαίνεται από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος.
«Θάλαμοι Νοσηλείας σε κακή κατάσταση, κρεβάτια χαλασμένα, πλυντήρια - λεβητοστάσιο - μαγειρεία που στεγάζονται σε ετοιμόρροπους χώρους, έλλειψη εξόδων κινδύνου, καμία πυρασφάλεια, καθόλου φύλαξη. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.
Ανατριχιαστικές εικόνες με κατσαρίδες στα υπόγεια του νοσοκομείου Αλεξάνδρα
Διαβάστε ακόμα

Στον εισαγγελέα ο οδηγός που κατηγορείται για τον θάνατο σκύλου στην Κέρκυρα
Οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα ο άνδρας που συνελήφθη για την...

Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: 48χρονος σκότωσε 45χρονη και αυτοκτόνησε
Τραγικό περιστατικό συγκλονίζει τη Νέα Σμύρνη, καθώς ένας 48χρονος άνδρας...

Μητσοτάκης: Δεν θα αφήσουμε παράνομες διεκδικήσεις να καθορίσουν τις αποφάσεις μας
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε σαφές μήνυμα στην Τουρκία, μέσω...

Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Ο 48χρονος περίμενε την 45χρονη έξω από την πολυκατοικία
Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση γυναικοκτονίας που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα...