Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια στο σπίτι του Γεωργιάδη

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια στο σπίτι του Γεωργιάδη

Ομάδα περίπου 10 αντιεξουσιαστών, που ανήκουν στην αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» μετέβησαν στο σπίτι του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και πέταξαν τρικάκια.

Όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση τους στο διαδίκτυο, η "παρέμβαση" τους έγινε ως αντίδραση στα τελευταία νομοσχέδια, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι "με τα νέα επιχειρηματικά νομοσχέδια θέλει να κάνει καλύτερη τη ζωή των επενδυτών και των επιχειρηματιών, προφανώς αυτό θα επιτευχθεί με φοροελαφρύνσεις και προνόμια σε μεγαλοεπιχειρηματίες και κεφαλαιοκράτες. Θέλει μέσω ιδιωτικοποιήσεων και μεταρρυθμίσεων να είναι στο πλευρό των επενδυτών. Είναι σαφές, λοιπόν, το συμπέρασμα ότι η δεξιά πολιτική ατζέντα δεν περιλαμβάνει πουθενά και κανένα σχέδιο για τους απλούς εργάτες και το πώς θα διευκολυνθεί η δική τους ζωή. Πλέον, το επιχειρηματικό πλάνο που προσπαθούσε ο Σύριζα να περάσει “υποδόρια”, η δεξιά κυβέρνηση το φέρνει στο προσκήνιο ως προτεραιότητα για την “οικονομική ανάπτυξη” της χώρας. Προφανώς και τέτοιες κινήσεις που εξυπηρετούν αποκλειστικά το μεγάλο κεφάλαιο είναι αναμενόμενες για όσους θεωρούμε το κράτος όργανο που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου". 

Μάλιστα, απειλώντας και με νέες "επισκέψεις" σε σπίτια πολιτικών, στο τέλος του μακροσκελούς κειμένου και πριν απο την υπογραφή "Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας", οι αντιεξουσιαστές γράφουν και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα "ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ".

www.real.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα