Αν ο δικός μου ο γιος σκότωνε το δικό τους το κορίτσι θα ήταν αρκετή η συγγνώμη; Ξεσπά η μητέρα της Ελένης

Αν ο δικός μου ο γιος σκότωνε το δικό τους το κορίτσι θα ήταν αρκετή η συγγνώμη; Ξεσπά η μητέρα της Ελένης

Την οργή των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη προκάλεσε η συγγνώμη του Έλληνα κατηγορούμενου ένα χρόνο μετά το έγκλημα.

«Δεν τη δεχόμαστε» δηλώνουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Για τη μητέρα και τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη μία συγγνώμη δεν είναι αρκετή. Με πόνο καρδιάς άκουγαν χθες μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την οικογένεια του Έλληνα κατηγορούμενου να  τους ζητά μέσω του δικηγόρου τους συγγνώμη.

«Με μια συγγνώμη θα τους δώσουμε συγχώρεση αμαρτιών; Για όνομα του Θεού! Δολοφόνησε ο γιος τους το παιδί μου. Δε θα το ξαναδώ, δε θα το ξαναγγίξω, δε θα ξαναγκαλιαστώ μαζί της, δε θα μου πει τα όνειρά της. Έχει αδειάσει το σπίτι μου. Μας οδήγησαν σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή και ζητάνε συγνώμη με τόση μεγάλη ευκολία; Αν ο δικός μου ο γιος σκότωνε το  δικό τους το κορίτσι, το βίαζε, το πετσόκοβε, το δολοφονούσε με τον πιο στυγνό τρόπο θα ήταν αρκετή η συγγνώμη;» λέει η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας στο Star.

«Ούτε εξαρχής, ούτε στο μέσον, ούτε στο τέλος, ούτε στη δίκη ούτε ποτέ θα τους συγχωρήσω. Ποτέ. Γιατί εμένα μου καταστρέψανε τη ζωή».

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: «Συγχώρεση να ζητήσουν από τον Θεό»

Μόνο ο Θεός μπορεί να τους συγχωρέσει, είπε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

«Εμείς δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε και φαντάζομαι και οποιοσδήποτε γονιός να βρισκόταν στη θέση μας. Τι να συγχωρούσε; Με μια συγγνώμη μακάρι να μπορούσε να  γυρίσει πίσω και να ξαναζωντανέψει  το παιδί μας. Μπορεί να γίνει αυτό; Δεν έχουμε ανάγκη την ανάγκη κανενός. Ανάγκη έχουμε από τη ζωή της Ελένης μας, που δεν μπορεί δυστυχώς να ξανάρθει πίσω. Συγχώρεση ας ζητήσουν από τον ίδιο το Θεό, για τα παιδιά τους και για τα δικά τους λάθη, που έκαναν τρομερά λάθη κατά το μεγάλωμα αυτών των παιδιών, τα οποία έγιναν και εξελίχθηκαν έτσι σε στυγνούς βιαστές και εγκληματίες».

Οι γονείς της φοιτήτριας σε λίγες ημέρες θα τελέσουν το ετήσιο μνημόσυνο στο Διδυμότειχο. Το μυαλό τους όμως είναι στη δίκη. Εκεί που θα αντικρίσουν τους δυο κατηγορούμενους.

«Νιώθω τη φρίκη εκείνης της ημέρας, πώς θα τους αντικρίσω. Ζω αυτή τη φρίκη από τώρα. Είναι ότι χειρότερο μπορείς να ζήσεις σε αυτή την κοινωνία, μια μάνα να δει απέναντι της τους στυγνούς δολοφόνους του παιδιού της».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star στο 32:30

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα