Καταγγελία για επιθετική συμπεριφορά νεαρού άνδρα που κρατούσε ψαλίδι, χθες τα μεσάνυχτα έξω από το κτίριο Παπαστράτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δέχτηκε η Αστυνομία, που κάνει έρευνες για να τον εντοπίσει.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων στο «Ράδιο Ακρόαμα», λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έξω από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στον Βόλο, στο Θόλο στην οδό Ιάσονος και αφότου είχε ολοκληρωθεί προβολή ταινίας, εθεάθη κάποια στιγμή νεαρός ο οποίος ήταν μεθυσμένος και κρατούσε ψαλίδι.
Ο νεαρός παραπατούσε και έβριζε χωρίς λόγο και κάποια στιγμή, κινήθηκε απειλητικά με το ψαλίδι προς τη πλευρά ενός ανθρώπου που βρίσκονταν έξω από το χώρο του Πανεπιστημίου.
Στο σημείο επικράτησε στιγμιαίος πανικός, ενημερώθηκε η Αστυνομία, αλλά οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο μετά από λίγη ώρα, δεν εντόπισαν τον νεαρό, που είχε φύγει.
Η Αστυνομία εξετάζει τις καταγγελίες, διερευνά το περιστατικό και αναζητά τον δράστη, που σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού.
Πηγή magnesianews.gr
Άφαντος νεαρός με ψαλίδι που σκόρπισε τον πανικό χθες το βράδυ στο Βόλο
Διαβάστε ακόμα

Χανιά: Ομολόγησε ο 43χρονος σπιτονοικοκύρης και υπέδειξε πού έθαψε τη Σταυρούλα Λεβεντάκη
Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για την εξαφάνιση της 45χρονης...

Σοκ στη Γαστούνη: Επικήρυξη 3.000 ευρώ για τον οδηγό που πάτησε και εγκατέλειψε αδέσποτο σκύλο
Βαθιά σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Γαστούνης στην Ηλεία,...

Πάτρα: Σοβαρές ενδείξεις κακοποίησης 7μηνου βρέφους – Νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο με κατάγματα και τραύματα στο κεφάλι
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Πάτρας μετά τη μεταφορά...
Γιορτή του πατέρα: Χρόνια πολλά στους μπαμπάδες του κόσμου όλου με μια εμβληματική φωτογραφία
Η Γιορτή του Πατέρα 2026, ή Ημέρα του Πατέρα, γιορτάζεται...