Κούρσα - τρόμου για ταξιτζή στην Κρήτη: Τον χτύπησαν με σφυρί κι έσφιξαν το λαιμό του με μία ζώνη

Κούρσα - τρόμου για ταξιτζή στην Κρήτη: Τον χτύπησαν με σφυρί κι έσφιξαν το λαιμό του με μία ζώνη

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας οδηγός ταξί στην Κρήτη όταν κατά τη διάρκεια κούρσας με δύο άντρες, τον χτύπησαν για να του πάρουν τα χρήματα.

Τον 59χρονο ταξιτζή από την Μεσσαρά, χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι δύο Ρουμάνοι, οι οποίοι κόντεψαν να τον πνίξουν όταν του έδεσαν ζώνη στο λαιμό για να του πάρουν 50 ευρώ που είχε στην τσέπη του. Οι δύο Ρουμάνοι κάλεσαν ταξί προκειμένου να μεταβούν από το Πετροκεφάλι σε ένα καφενείο στις Μοίρες.

Πήγαν τον ταξιτζή από χωματόδρομους της Κρήτη

Επιβιβάστηκαν στο ταξί, ο ένας μπροστά ο άλλος πίσω και ζήτησαν από τον οδηγό να κινηθεί από συγκεκριμένη διαδρομή μέσα από χωματόδρομους και τότε άρχισαν να απειλούν τον οδηγό, τον χτύπησαν με σφυρί και του έδεσαν ζώνη στο λαιμό. Το αυτοκίνητο έκανε ζικ-ζακ και κάτοικοι της περιοχής που το αντιλήφθηκαν κάλεσαν την αστυνομία. Οταν το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε οι δράστες το έβαλαν στα πόδια και ο οδηγός ταξί, σε κατάσταση σοκ, πήγε στο Κέντρο Υγείας των Μοιρών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αναζητείται ο ένας δράστης της Κρήτης

Οπως αναφέρει το cretalive.gr άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Φαιστού, οι οποίοι πήγαν πολύ γρήγορα στον τόπο του συμβάντος και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν εκ των δύο δραστών, έναν 23χρονο ρουμάνο.

Ο συνεργός του αναζητείται, ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του, αφού τα στοιχεία του είναι γνωστά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού και για επικίνδυνη σωματική βλάβη και πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα το πρωί στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου.

 

cretalive.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα