Δίκη για τον «δράκο με το φλάουτο»: «Το παιδί μου έχασε την παιδική του ηλικία, φοβάται»

Άνοιξε η αυλαία στην δίκη στο Εφετείο του διακεκριμένου φλαουτίστα της κρατικής ορχήστρας Αθηνών ο οποίος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 30 ετών και έξι μηνών για την αποπλάνηση δυο ανήλικων κοριτσιών, την περίοδο 2016 - 2017.

Ο αποκαλούμενος «δράκος με το φλάουτο» επέλεξε να μην καθίσει στο εδώλιο ενώ στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκαν οι γονείς του ενός κοριτσιού οι οποίοι μίλησαν για τη φρίκη που έζησε πίσω από τις κλειστές πολίτες του ωδείου.

«Το παιδί μου την παιδική του ηλικία την έχασε, φοβάται μόνη της, θέλει να κοιμάται με τον αδελφό της, είναι πολύ επιφυλακτική με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας» κατέθεσε η μητέρα του 11χρονου σήμερα κοριτσιού, που ήταν μόλις 8 χρονών όταν άρχισε να κάνει μαθήματα με τον 60χρονο φλαουτίστα.

Η μάρτυρας είπε πως η μικρή έψαχνε δικαιολογίες για να μην πηγαίνει στο μάθημα χωρίς ωστόσο να τους αποκαλύψει τι είχε συμβεί. Η μητέρα κατέθεσε  πως έμαθε την αλήθεια από την αστυνομία το καλοκαίρι του 2017 με αφορμή την καταγγελία άλλου παιδιού για ανάρμοστη συμπεριφορά του μουσικού.

«Στην αστυνομία το παιδί μου μίλησε, τους είπε ότι τη θώπευε. Ενστερνίζομαι απόλυτα την κατάθεση της, είδα τη ίδια διαφορετική συμπεριφορά του παιδιού μου» συμπλήρωσε  η μητέρα.

«Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι τα 59 δεν είχε κάνει τίποτα σε κανένα παιδάκι και μετά ξαφνικά στα 60 αποφάσισε να κάνει αυτά τα πράγματα» τονισε ο πατέρας της μικρής  εξηγώντας πως το παιδί ακόμη και σήμερα δεν συζητά αυτό το θέμα με τους γονεις του.

«Εμείς πήγαμε σε δυο παιδοψυχολόγους και μας είπαν ότι είναι πολύ ευαίσθητη ηλικία και να μην την πιέσουμε. Αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν με τη σύγχυση των παιδιών. Νομίζω η κόρη μου δεν μίλησε γιατί ένιωθε τεράστια ντροπή. Ειδικά να πει στον μπαμπά της» είπε ο μάρτυρας και συμπλήρωσε «δεν είναι γρίπη αυτό να πάρει ένα ντεπόν και να φύγει. Δεν φεύγει αυτό το πράγμα».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 15 Οκτωβρίου ενώ όπως έγινε γνωστό η οικογένεια του δεύτερου παιδιού, που με την μαρτυρία του στάθηκε η αφορμή να ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης, πλέον διαμένει μόνιμα στη Δανία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα