Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε υπό κατάληψη κτίριο στα Εξάρχεια

Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε υπό κατάληψη κτίριο στα Εξάρχεια

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια ακόμη αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση κτιρίου που τελούσε υπό κατάληψη, στη συμβολή των οδών Οκταβίου Μερλιέ και Πρασσά, στην περιοχή των Εξαρχείων κοντά στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές,  που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο,στο κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη για τέσσερα χρόνια μένουν περισσότεροι από 100 αλλοδαποί.

Σημειώνεται, ότι στο κτίριο στεγαζόταν παλιά σχολείο. Στην επιχείρηση συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα γίνεται έλεγχος και για ναρκωτικά.

«Όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από την περιοχή είτε εμπλέκονται με εμπορία ναρκωτικών, είτε με εμπορία τσιγάρων», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, κ. Μαυροειδάκος στον ΑΝΤ1 και το «Καλημέρα Ελλάδα»

Από τις αρχές Αυγούστου μέχρι σήμερα, στελέχη της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών συνεπικουρούμενα από άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες επιχειρήσεις «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στα Εξάρχεια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα