Κεφαλονιά: 32χρονος έβαλε ανήλικο να ξαφρίσει μεγάλο ποσό

Κεφαλονιά: 32χρονος έβαλε ανήλικο να ξαφρίσει μεγάλο ποσό

Ακολουθώντας τις οδηγίες ενός 32χρονου Έλληνα «μέντορά» του, ένας ανήλικος τρύπωσε σε ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο στο Αργοστόλι και «βούτηξε» από το εσωτερικό του 3.000 ευρώ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής!

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας και το ίδιο μεσημέρι συνελήφθησαν ο «άγουρος» κλέφτης κ ο πατέρας του που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Λίγο μετά, συνελήφθη και ο 32χρονος στον οποίο ο μικρός παρέδωσε το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή του και οδηγήθηκε μαζί τους στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

*** Τρία ανήλικα κορίτσια ήταν οι «ποντικοί» που τρύπωσαν διαδοχικά σε τρία σπίτια στην πόλη των Σερρών και άρπαξαν 250 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα. Οι δύο 17χρονες Ελληνίδες και η 16χρονη αλλοδαπή ταυτοποιήθηκαν από την Ασφάλεια ως δράστιδες των τριών διαρρήξεων, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα