Αίγιο: Παρατηρητικός αστυνομικός οδήγησε στη σύλληψη ληστών

Αίγιο: Παρατηρητικός αστυνομικός οδήγησε στη σύλληψη ληστών

Η παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού που μπήκε για να αγοράσει καφέ σε ένα κατάστημα της εθνικής οδού Πατρών- Αθηνών στην περιοχή του Αιγίου, οδήγησε στην σύλληψη των αλλοδαπών ληστών που λίγο έλειψε να σκοτώσουν τον 53χρονο ιδιοκτήτη ενός σούπερ μάρκετ στο Νυδρί Λευκάδας, το πρωί της Πέμπτης.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο τμήμα Ελλομένου Λευκάδας, είχε δει το οπτικό υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες του καταστήματος και είχε συγκρατήσει την περιγραφή των τριών ανδρών και της γυναίκας, που είχαν τραυματίσει με αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο και το σώμα τον άτυχο επιχειρηματία ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, αλλά διέφυγαν άπρακτοι καθώς δεν κατόρθωσαν να αρπάξουν τις εισπράξεις. Μόλις μπήκε στην καφετέρια, είδε έκπληκτος τους από τους ληστές να κάθονται σε ένα τραπέζι, φορώντας μάλιστα τα ίδια ρούχα!

Έτσι, ειδοποίησε την υπηρεσία του και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. Κορίνθου, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αιγίου και της Ασφαλείας Αιγιαλείας, που ακινητοποίησαν τους τρεις αλλοδαπούς, δύο άνδρες 22 και 34 ετών και μια 31χρονη γυναίκα που ήδη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, παράβαση του νόμου περί όπλων και πρόκληση σωματικών βλαβών. Ωστόσο, αναζητείται ακόμη ένας συνεργός τους.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα