Καλαμάτα: Κάρφωσε μαχαίρι στον λαιμό του κουμπάρου της. Σοκάρει το βίντεο

Καλαμάτα: Κάρφωσε μαχαίρι στον λαιμό του κουμπάρου της. Σοκάρει το βίντεο

Επίθεση από την κουμπάρα του δέχτηκε ένας 45χρονος άνδρας στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η γυναίκα του κάρφωσε ένα κουζινομάχαιρο στον λαιμό. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

«Σοκαρίστηκα αλλά παράλληλα παρέμεινα ψύχραιμος γιατί τουλάχιστον γνώριζα ότι δεν μπορώ να το βγάλω γιατί αν το βγάλω ή θα ξεματώσω ή θα προκαλέσω περαιτέρω τραύμα. Το σοκ το έπαθα και όταν είδα τις ακτινογραφίες και είδα το βάθος που είχε εισχωρήσει το μαχαίρι. Γνώριζα ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα ακόμη και να πεθάνω» είπε ο 45χρονος μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το 45χρονο θύμα της επίθεσης, το απόγευμα της Δευτέρας επισκέφτηκε τον κουμπάρο του στο συνεργείο που διατηρεί στο κέντρο της Καλαμάτας. Οι δύο άνδρες κάθισαν έξω από το μαγαζί να πιουν καφέ. Σύμφωνα πάντα το θέμα ξαφνικά εμφανίστηκε η 49χρονη κουμπάρα του και χωρίς να πει κάτι του επιτίθεται με το μαχαίρι. Ο 45χρονος που έχει βαφτίσει το παιδί του ζευγαριού σηκώθηκε και απομακρύνθηκε από το σημείο, ενώ επικράτησε πανικός.

Όπως λέει ο 45χρονος η γυναίκα άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί. «Είχα πόνο και σοκ, αλλά με την αδρεναλίνη στεκόμουν στα πόδια μου παρόλο που είχα καρφωμένο το μαχαίρι στον λαιμό. Για καλή μου τύχη δεν είχε τραυματιστεί ούτε η σπονδυλική μου στήλη, ούτε ο πνεύμονας, ούτε η αρτηρία, ούτε η καρωτίδα».

Ούτε οι γιατροί δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν όταν ο 45χρονος με το μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο άνδρας στάθηκε πολύ τυχερός. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στον άνδρα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις και σε χειρουργική επέμβαση. Το χειρουργείο πήγε καλά και ο 45χρονος νοσηλεύεται.

Η 49χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα