ΔΕΘ 2019: Συγκεντρώσεις και πορείες λίγο πριν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΔΕΘ 2019: Συγκεντρώσεις και πορείες λίγο πριν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης έχουν γεμίσει με διαδηλωτές. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει τους δρόμους γύρω από τη ΔΕΘ, προκειμένου να μη φτάσουν οι διαδηλωτές. Η πόλη βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό, προκειμένου να μη σημειωθούν επεισόδια. 

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε η πορεία της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία αντιεξουσιαστών και φοιτητών που διαμαρτύρονται για την κατάργηση του ασύλου.

Ένταση προκλήθηκε από τα συνθήματα και τις αντιδράσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Θεσσαλονίκη. Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση για τη Μακεδονία στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού για την 84η ΔΕΘ. Προσήγαγαν συνολικά 33 άτομα, μόλις έφτασαν με πούλμαν από την Κατερίνη στη Θεσσαλονίκη.

Πλήθος κόσμου αλλά και μέλη της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τα μέλη της ΧΑ έφτασαν με πορεία μέσω της Λ. Νίκης στο σημείο, φωνάζοντας συνθήματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα