Δολοφονία Τοπαλούδη: Η "λεπτομέρεια" που "καίει" τους κατηγορούμενους

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια σχετικά με τις κινήσεις των κατηγορούμενων για τη δολοφονία της 20χρονης φοιτήτριας στη Ροδό περιείχε το πόρισμα-«γροθιά στο στομάχι» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δικαστικής έρευνας της υπόθεσης, οι δύο κατηγορούμενοι συναντήθηκαν τη μοιραία νύχτα αρχικά οι δυο τους και φέρονται να είχαν προαποφασίσει τον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας και, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star, ο 20χρονος Αλβανός στη συνέχεια έστειλε μήνυμα μέσω Facebook στην ανυποψίαστη φοιτήτρια, προκειμένου να συναντηθούν.

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται ότι τη βίασαν ασκώντας πάνω της σωματική βία και απειλώντας τη με μαχαίρι και με στραγγαλισμό, σε μία προσπάθεια να την εξαναγκάσουν και σε άλλες ασελγείς πράξεις.

Μάλιστα, ο Ροδίτης κατηγορούμενος φέρεται μετά το έγκλημα να διέγραψε τον λογαριασμό του από το Facebook, μάλλον σε μια προσπάθεια να καλύψει κάθε σχέση του με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.. Στο βούλευμα αναφέρεται επίσης ότι την ώρα που το κορίτσι βασανιζόταν, αν ένας από τους δύο ήθελε να αντιδράσει, θα μπορούσε είτε να φύγει είτε να παράσχει βοήθεια στη φοιτήτρια.

 

topontiki

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ