Πόρος - πτώση ελικοπτέρου: Έγινε μία έκρηξη - Ο πρώην δήμαρχος περιγράφει το ατύχημα

Πόρος - πτώση ελικοπτέρου: Έγινε μία έκρηξη  - Ο πρώην δήμαρχος περιγράφει το ατύχημα

Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν να πέσει το ελικόπτερο στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου, περιέγραψε ο πρώην δήμαρχος του νησιού, Δημήτρης Στρατηγός, μιλώντας στον δημοσιογράφο του OPEN TV, Δημήτρη Φρέσκο. 

«Έγινε μία έκρηξη, τώρα είναι των καλωδίων, είναι του ελικοπτέρου, δεν ξέρουμε. Δεν το είδαμε αυτό, ακούσαμε. Το ελικόπτερο είναι μέσα στη θάλασσα, άνθρωπος δεν έχει βγει ζωντανός. Τώρα, πόσοι ήταν, τι ήταν, ο Θεός κι η ψυχή τους». 

Ο πρώην δήμαρχος του Πόρου επιβεβαιώνει ότι το ελικόπτερο έπεσε στα καλώδια της ΔΕΗ, επισημαίνοντας πως στο νησί επικρατεί γενικό μπλακ άουτ. 

Ελικόπτερο κατέπεσε  στον Πόρο μετά την προσπάθεια απογείωσης του απο ελικοδρόμιο στην περιοχή του Γαλατά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ελικόπτερο είναι ιδιωτικό και έπεσε στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Πόρου και Γαλατά και είχε προηγηθεί πρόσκρουση του ελικοπτέρου σε καλώδια

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, το ελικόπτερο ήρθε σε επαφή με καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα ο χειριστής του να χάσει τον εέλγχο του αεροσκάφους και αυτό να συντριβεί...

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι υπήρξε και έκρηξη, αμέσως μετά την επαφή του ελικοπτέρου με τα ηλεκτροφόρα καλώδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ελικόπτερο επέβαιναν δύο άτομα.

 Στην περιοχή του Γαλατά βρίσκεται ασθενοφόρο

Επί τόπου βρίσκονται ήδη 6 σκάφη του Λιμενικού και δύτες της Ομάδας Υποβρύχιων Αποστολών που αναζητούν ίχνη των επιβαινόντων στο ελικόπτερο, το κέλυφος του οποίου εκτιμάται ότι βρίσκεται σε βάθος 4-5 μέτρων.

 

 


 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα